Naslovna  |  Sport  |  Čačak: Treće Radničke sportske igre počinju u nedelju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

24. 05. 2019.

Autor: ObjektivNo1/Epicentarpress

Čačak: Treće Radničke sportske igre počinju u nedelju

Od nedelje 26. maja svi putevi će voditi ka terenima Sportskog centra Mladost. U ovoj jedinstvenoj sportsko - rekreativnoj manifestaciji će ove godine učestvovati rekordnih 1643 učesnika iz 80 čačanskih javnih i privatnih preduzeća.

Zbog velikog interesovanja ove godine je proširena lepeza sportskih disciplina. Pored već ustaljenih sportova učesnici igara će imati priliku da se nadmeću i u streličarstvu i trčanju na 1000 metara.

U Sportskom centru "Mladost" vrše se poslednje pripreme kako bi svi sportski tereni bili optimalni za održavanje ovako masovne manifestacije. Novina je da će ove godine takmičenja u basketu i odbojci biti na starim terenima, ali sa novom gumiranom podlogom najnovije generacije.

I takmičari iz ostalih disciplina ne treba da se brinu, jer će ih jednostavno dočekati optimalni uslovi za takmičenje.

Inicijativom Dragana Filipovića, direktora filijale Dunav osiguranja iz Čačka koje takođe učestvuje na igrama, svi učesnici će biti osigurani od eventualnih povreda za vreme trajanja manifestacije.

Treće Radničke sportske igre počinju u nedelju 26.maja. Svečano otvaranje igara je na Gradskom trgu u podne, gde će brojne učesnike pozdraviti gradonačelnik Milun Todorović. Nakon svečane ceremonije počeće se sa prvim takmičenjima na terenima SC Mladost. Planirano je da ukoliko ne bude problema sa vremenskim prilikama, da se igre okončaju 2.juna.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza