Naslovna  |  Sport  |  Priboj domaćin svečanog otvaranja Sportskih igara mladih u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

19. 06. 2020.

Izvor: Zlatiborske.rs - ObjektivNo1

Priboj domaćin svečanog otvaranja Sportskih igara mladih u Srbiji

Nakon samo dve godine članstva u sportskoj porodici karavana prijateljstva, opština Priboj dobila je počasno mesto da bude domaćin svečanog otvaranja sportskih igra mladih za Srbiju ove godine. U toku je završnica priprema najvećeg ovogodišnjeg spektakla u Priboju , kako najavljuju organizatori ove sportske manifestacije.

„Svečana ceremonija biće upriličena na Trgu Fap-a i potrudili smo se svi zajedno, i predstavnici lokalne samouprave opštine Priboj i naši tehnički partneri iz Spotrskog saveza Priboja da zaista napravimo jedan spektakl. Dugo smo ga najavljivali i siguran sam da će svi Pribojci ali i svi oni koji dođu u Priboj biti zaista oduševljeni, jer smo se potrudili da taj zabavni program prilagodimo svim uzrastima od 7 do 77 godina i da svi uživamo u ovim karnevalskim danima koji nas očekuju u u Priboju . S obzirom da imamo lepu saradnju sa predstavnicima opštine Priboj, nekako je lakše kada ste u gradu prijatelja, onda sve možete da uradite u interesu dece Priboja i Srbije i mališana regiona” , rekla je Ivana Jovanović, direktorka Sportskih igara mladih u Srbiji.

U Priboju će se uz sportska takmičenja u petak i subotu, ceremoniju Svečanog otvaranja Igara, održati i proslava 7. rođendana Igara u Srbiji. Кoncerti Dejana Petrovića i Leksington benda uveličaće proslavu sedmog rođendacna SIM Srbije uz veliku tortu i vatromet.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza