Naslovna  |  Sport  |  Nove pobede biciklista Borca na Kupu Srbije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

22. 09. 2020.

Izvor: Info Press - ObjektivNo1

Nove pobede biciklista Borca na Kupu Srbije

Na biciklističkom Kupu Srbije u Bačkom Petrovcu, seniorska, kadetska i ekipa poletaraca Borca iz Čačka osvojili su prva mesta.

Četvrta trka Kupa Srbije u biciklizmu održana je u subotu 19. septembra 2020.godine u Bačkom Petrovcu. Staza je bila kružna, a seniori su vozili 87,5km. Posle prvih napada odvojila se vodeća petorka u kojoj su bili Marko Danilović i Stefan Stefanović. Sa još dva takmičara iz beogradskog Partizana i jednim takmičarem iz Subotice složno su išli ka cilju. U zadnjim kilometrima naši takmičari su počeli sa napadima i Marko Danilović uspeva da se odvoji i u solo vožnji prvi prolazi kroz cilj. Stefan Stefanović osvojio je četvrto, a Aleksa Radmilac osmo mesto. Ekipno Borac je bio prvi ispred beogradskog Partizana.


Kadeti su vozili stazu dužine 52,5km, Dejan Cogoljević se odvojio sam od ostalih takmičara u ranoj fazi trke i uspeo da u solo vožnji ubedljivo osvoji prvo mesto. Boško Veličić je osvojio četvrto mesto, a Matija Peković je bio plasiran medju prvih 15 takmičara. Ekipa Borca osvojila je prvo mesto ispred somborskog S TEAM-a. U generalnom plasmanu Dejan Cogoljević probio se na drugo mesto, kao i ekipa Borca.

Poletarci su vozili stazu dužine 10km. U sprintu Stefan Vučićević osvoji je drugo mesto, Aleksa Blagojević je osvojio peto, a Bogdan Božović deseto mesto. Ekipno Borac je bio prvi i učvrstio svoje vodjstvo u generalnom plasmanu, kao i pojedinačno Stefan Vučićević.

Do kraja godine ostale su još dve trka Kupa Srbije, u Subotici i Somboru.

Foto: Infopress

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza