Naslovna  |  Vesti  |  Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 02. 2017. Srbija

Izvor: Tanjug

Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

Tanjug je uspeo da stupi u kontakt sa predsednikom SNS i premijerom Aleksandrom Vučićem i, na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.

Sputnjik i N1 preneli su sinoć kao ekskluzivno vest da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Dačić: Ako je tačno - sramotno je

Lider SPS Ivica Dačić ocenio je večeras da je, ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića.

"Više puta sam isticao da je za Srbiju najbolje da se sačuva politička stabilnost putem kandidature čoveka koji uživa najveću podršku naroda, a to je nesumnjivo Vučić", rekao je Dačić za Tanjug.

Dačić je istakao da će, ako se Nikolić zaista kandiduje protiv Vučića, on lično i ceo SPS, kao i Dragan Marković Palma I JS, još snažnije podržati Aleksandra Vučića.

"Jedino logično I racionalno je da kandidat bude onaj koji ce pobediti, sa ili bez Nikolica, svejedno. A sta ce uraditi Nikolić bez Vučića, i to je jasno, ništa, samo ce pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno", zaključio je Dačić.

Lider JS: Samo jedan, Vučić, zaslužuje poverenje građana

Svako u Srbiji ima pravo da se kandiduje, ali samo jedan jedini kandidat, Aleksandar Vučić, zaslužuje poverenje građana Srbije, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom medijskih saznanja da je Tomislav Nikolić odlučio da se kandiduje za predsednika.

"On nas je pomirio sa posvađanim državama u svetu, veliki broj investitora dolazi u poslednje četiri godine u Srbiju i mi taj kontinuitet ne smemo da zaustavimo", rekao je Marković Tanjugu.

On je ponovio da je JS donela odluku da je njihov kandidat na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić, što je podržao i njihov koalicioni partner SPS.

Vulin o kandidaturi Nikoliću: Uz Vučića ostaje Srbija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje za predsednika Srbije onda će biti jasno da Aleksandra Vučića izdaju političari ali da uz njega ostaje Srbija.

Prema Vulinovim rečima, Nikolić će se, ako tako uradi, svrstati na stranu Jankovića i Jeremića.

"Kompromisi koje je pravio, pažnja sa kojom je nastupao prema Nikoliću na žalost pokazaće se kao još jedna Vučićeva dobra namera koja se okrenula protiv njega. Aleksandar Vučić je izbor Srbije, njena odluka da bude stabilna i čvrsta, i Aleksandar Vučić zato neće ostati sam", rekao je Vulin za Tanjug.


Nema komentara.

Ostavi komentar