Naslovna  |  Vesti  |  POPUNI ANKETU: Korupcija na lokalnom nivou
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 01. 2020.

Izvor: cemaforum.rs

POPUNI ANKETU: Korupcija na lokalnom nivou

Udruženje Centar za monitoring i aktivizam – CEMA , Čačak, uz podršku Evropske zadužbine za demokratiju sprovodi projekat „Građanski nadzor nad organima lokalnih vlasti u Čačku, sa fokusom na koruptivne pojave“. Projekat nastoji da unapredi transparentnost, otvorenost i odgovornost javne uprave kroz podršku sveobuhvatnom modelu za borbu protiv korupcije na nivou grada Čačka, sa fokusom na osnivanje Lokalnog antikorupcijskog foruma

 

U okviru Projekta, predviđena je realizacija istraživanja i izrada analize o percepciji građana i lokalne vlasti o koruptivnim pojavama na lokalnom nivou i načinima za njihovo sprečavanje, kao i njenom uticaju na efikasnost javne uprave. S obzirom da uspešna borba protiv korupcije podrazumeva i aktivnu uključenost građana/ki, jedan aspekt istraživanja posvećen je uspitivanju percepcije građana/ki o koruptivnim pojavama u njihovoj lokalnoj samoupravi. Osim što ćemo egzaktnim podacima argumentovati obim ovog problema naš projektni zadatak je i da podstaknemo sve strukture društva da počnu sa rešavanjem identifikovanih koruptivnih pojava na lokalnom nivou.

Ukoliko želite da iznesete anonimno svoje stavove i date doprinos borbi protiv korupcije to možete učiniti popunjavanjem ovog upitnika.

 

ПОПУНИ УПИТНИК

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza