Naslovna  |  Vesti  |  Jednoglasno usaglašen tekst medijske strategije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 01. 2020.

Izvor: Ozonpress

Jednoglasno usaglašen tekst medijske strategije

Premijerka Ana Brnabić sastala se sa članovima Radne grupe za izradu Medijske strategije i sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja, koji su je obavestili da je tekst ovog dokumenta jednoglasno usaglašen bez izdvojenih mišljenja, uz konsenzuz svih učesnika u ovom postupku.

Članovi Radne grupe razmotrili su komentare i sugestije koje su dostavila nadležna ministarstva i usaglasili tekst dokumenta koji će sada, u skladu sa procedurom, biti upućen Vladi na usvajanje, navodi se u saopštenju.

Brnabić se zahvalila svim članovima Radne grupe na posvećenom radu tokom izrade ovog važnog dokumenta, koji treba da da okvir za unapređenje medijske scene u Srbiji.

Na njen predlog dogovoreno je da ista Radna grupa, nakon usvajanja strategije, nastavi rad na izradi Akcionog plana za period od tri godine.

Brnabić je takođe zahvalila predstavnicima međunarodnih organizacija – Misiji OEBS-a u Srbiji, Delegaciji Evropske unije u Srbiji, Ambasadi Kraljevine Norveške i Fondaciji „Konrad Adenauer“, na kontinuiranoj podršci celom procesu.

Sastanku su prisustvovali zamenik šefa Misije OEBS-a u Srbiji Džozef Melot, predstavnici Delegacije EU u Srbiji i Ambasade Kraljevine Norveške.

Foto naslovna fotografija: Stanislav Milojković

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza