Naslovna  |  Vesti  |  Todorović: Nemamo čarobni štapić za FRA, ali verujem u pozitivno rešenje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 02. 2020.

Autor: Morava info Izvor: MNA

Todorović: Nemamo čarobni štapić za FRA, ali verujem u pozitivno rešenje

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, izjavio je danas da će u sredu u Ministarstvu privrede biti održan sastanak o situaciji u Fabrici reznog alata (FRA), ali istovremeno smatra da neće sve biti rešeno tog dana.

Todorović je novinarima rekao da će sastanku prisustvovati predstavnici sindikata, kako reprezentativnih, tako i onih koji to nisu.

– Interesantno je što više ne znam ni koliko sindikata ima u FRA, da li ih ima dva koji su reprezentativni ili sedam, osam koliko se pojavlje. Ali nema nikakve sujete, tu ima i radnika koji nisu članovi nijednog sindikata i naša obaveza je da pričamo i sa tim ljudima – naglasio je Todorović. Borićemo se i dalje za FRA, poručio je on, dodajući da će se naći zajedničko rešenje na dobrobit svih zaposlenih.

Todorović je rekao i da je rukovodstvo FRA upoznato sa svim dešavanjima u Ministarstvu privrede i Ministarstvu finansija. – Posle sastanka u sredu znaćemo neke stvari, ali ne očekujem neki čarobni štapić da može sve ono što nagomilalo decenijama da reši – naveo je Todorović.

On je rekao da je u poslednje četiri godine održao preko 30 sastanaka u vezi sa situacijom u FRA sa sindikatima, rukovodstvom fabrike i predstavnicima Vlade Srbije.

Naslovna fotografija: MNA/Miloš Lukić

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza