Naslovna  |  Vesti  |  Dodeljeni vaučeri herojima na digitalnoj svečanosti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 07. 2020.

Izvor: ObjektivNo1.

Dodeljeni vaučeri herojima na digitalnoj svečanosti

Aleksandar Nićiforović, novinar, i Vekoslav Zajić, lekar, samo su neki od brojnih heroja koji su svojim radom i zalaganjem tokom pandemije virusa korona u Srbiji zaslužili da dobiju ovaj epitet. Ova dva čoveka, ipak, zaista su i ovenčani titulom heroja, pobedivši na online takmičenju “Oni su heroji”, koje je organizovala Delegacija Evropske unije u Srbiji, u partnerstvu sa Air Srbijom.

 

Dve avionske karte za putovanje po Evropi nagrade su za 15 heroja sa najviše glasova zahvalnih ljudi.Aleksandar i Vekoslav razgovarali su o svojim iskustvima tokom vebinara EU info mreže "Oni su heroji - male priče o velikim delima", emitovanog u četvrtak od 18 sati na Fejsbuk stranici EU u Srbiji.

Publici su se tokom vebinara obratili i ambasador Sem Fabrici, šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, Dankan Nejsmit, generalni direktor kompanije Air Srbija, a učesnici su  bili i Vladimir Vanja Grbić, proslavljeni odbojkaš, kao i dr Bojana Dinić, vanredna profesorka na Odseku za psihologiju, Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.


Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza