Naslovna  |  Vesti  |  Dačić: Biću još nemilosrdniji (VIDEO)
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 02. 2013. Beograd

Izvor: Agencije, INFOBIRO

Dačić: Biću još nemilosrdniji (VIDEO)

Ivica Dačić ponovio da nije bio obavešten da se osobe s kojima se susretao bave kriminalom i najavio da će biti još "nemilosrdniji u obračunu sa kriminalom".

"Ponavljam da nisam bio informisan, da se pojedinci sa kojima sam se sastajao bave kriminalnim aktivnostima", rekao je Dačić novinarima nakon susreta s predsedavajućim Saveta ministara BiH Vjekoslavom Bevandom.

Dačić nije dozvolio novinarima da postavljaju pitanja, već je u obraćanju medijima ponovio da nikoga ne štiti. "Govorili su da ću štititi pojedine kriminalce, a sada su ti kriminalci u zatvorima",naveo je Dačić. On je naglasio da nije bio ni od jednog državnog organa informisan da se neka lica sa kojima je u kontaktu nalaze na listi lica koja se bave kriminalom i istakao da njegova komunikacija sa njima nikada nije bila uperena protiv državnih i nacionalnih interesa. "Niti je pružana bilo kakva zaštita, niti bilo kakve informacije", naglasio je Dačić. 

Kako je istakao, u tom pogledu ne postoji nijedan unutrašnjopolitički ili spoljnopolitički razlog da se osporava ova vlada. "Ni oni koji sebe zovu proevropskim snagama nemaju šta da zamere jer su odnosi Srbije sa EU i drugim državama u svetu na mnogo višem nivou nego što su bili pre. Srbija je na pragu da dobije datum za početak pregovora sa EU. S druge strane, nismo odstupili od nacionanog i državnog interesa po pitanju Kosova. Imajući sve to u vidu , svako zaustavljanje tog procesa bilo bi protivno interesima Srbije. Nastavljamo svoj posao", zaključio je Dačić. 

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

04.02.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 19:06

AJDE????!!!

Prema kome? Onom majmunu? Ma idi...

Odgovori

Ostavi komentar

Vremenska prognoza