Naslovna  |  Vesti  |  Leva obala Morave dobija novi izgled
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 11. 2013.

Autor: AN-Objektivno Izvor: scmladostcacak.org.rs

Leva obala Morave dobija novi izgled

Na gradskoj plaži u jeku radovi na rekonstrukciji i proširenju, koje finansira NIS u sklopu projekta ''Zajednici zajedno''.

Vremenski uslovi pogoduju izvođačima radova, tako da su svakodnevno primetne promene na levoj obali Zapadne Morave. Plato, koji je neposredno uz obalu reke je već presvučen novim betonom, a privode se kraju i radovi na izgradnji dela uz samu branu, gde će u letnjoj sezoni biti postavljeni tuševi.


”Veoma smo zadovoljni kako radovi napreduju i moram naglasiti izuzetnu saradnju sa predstavnicima izvođača radova preduzećem ”Ratko Mitrović Construction”. Vreme izuzetno pogoduje i nadam se da ćemo u predviđenom roku završiti sve planirane radove i opravdati poverenje kompanije ”NIS”, koja je i opredelila sredstva u sklopu akcije ”Zajednici zajedno”. Čačani će u svakom slučaju dobiti prostor koji će im posebno u kupališnoj sezoni pružiti mnogo veći i bolji komfor za boravak na Moravi’‘ – zadovoljno ističe direktor SC Mladost Aco Jakovljević.

Privode se kraju i radovi na rekonstrukciji javnog toaleta, a narednih dana se očekuje i početak radova na  ”presvlačenju” gradske plaže.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza