Naslovna  |  Vesti  |  Objavljen konkurs za nagradu "Turistički cvet"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 07. 2014. Srbija

Izvor: ObjektivNo1.

Objavljen konkurs za nagradu "Turistički cvet"

Turistička organizacija Srbije (TOS) raspisala je konkurs za dodelu nagrade "Turistički cvet" za period od jula 2013. do jula 2014. godine u sledećim kategorijama: turistička organizacija, turistička manifestacija, receptivna turistička agencija, ugostiteljski objekat za smeštaj i organizacija ili pojedinac - za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga, saopšteno je iz TOS-a.

Pravo predlaganja kandidata imaju privredni subjekti, državni organi, institucije i fizička lica. Rok za prijavu je 30. avgust 2014. godine.

Uz prijavu mora da se priloži pisano obrazloženje na maksimalno 3 kucane strane i odgovarajući prilozi (fotografije, zapis na disku u trajanju do 5 minuta, propagandni materijal i sl.).

 

Postupak kandidovanja i kriterijumi za dodelu nagrade, propisani su Pravilnikom o dodeli nagrade "Turistički cvet", koji se nalazi na sajtu Turističke organizacije Srbije.

Predlozi mogu da se dostave na sledeće načine: lično (na adresu Čika Ljubina 8, drugi sprat, Beograd), poštom (Turistička organizacija Srbije, 11000 Beograd, poštanski fah 90, sa naznakom "Turistički cvet"), faksom na broj 011 26 26 767 ili na e-mail: office@serbia.travel.

Nema komentara.

Ostavi komentar