Naslovna  |  Vesti  |  Dveri postaju politička organizacija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 02. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Dveri postaju politička organizacija

Posle višegodišnjeg delovanja kao grupe građana Dveri pristupaju registraciji političke organizacije kao sledećem koraku u razvoju našeg političkog pokreta.

Puno ime naše političke organizacije biće SRPSKI POKRET DVERI, skraćeno DVERI kao i do sada. Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da svojim potpisom podrže osnivanje naše političke organizacije po postojećem zakonu. Svoje potpise podrške, uz važeću ličnu kartu, mogu dati svi punoletni državljani Srbije upisani u birački spisak svakog dana od 12-20 časova u kancelariji Povereništva Dveri u Čačku (Sinđelićeva 1, pored ulaza u gradski pijac). Više informacija na 032 349 718 i 062 88 22 317


Duboko smo uvereni da će nova faza u razvoju našeg političkog pokreta doneti nove i još bolje rezultate za jednu od 5 pojedinačno najjačih političkih snaga u Srbiji danas. Dveri su jedina nova politička opcija na srpskoj političkoj sceni poslednjih godina koja je opstala i svakodnevno raste u biračkom telu. Naše vreme tek dolazi. 
Koristimo se prilikom da se zahvalimo svima koji će podržati osnivanje Srpskog pokreta Dveri, i time omogućiti smenu političkih generacija i dolazak novih, mladih i nekompromitovanih ljudi u srpsku politiku. 

Informativna služba Povereništva Dveri u Čačku

Nema komentara.

Ostavi komentar