Naslovna  |  Vesti  |  Etno centar "Momčilo Čeković" Koštunići dobitnik priznanja "Turistički cvet"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 09. 2015. Beograd

Izvor: Ekapija

Etno centar "Momčilo Čeković" Koštunići dobitnik priznanja "Turistički cvet"

Svetski dan turizma, 27. septembar u Srbiji je tradicionalno obeležen svečanom dodelom najvišeg domaćeg turističkog priznanja "Turistički cvet", kojih je ove godine dodeljeno sedam u pet kategorija.

Na svečanosti kojoj je prisustvovao i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, dodeljena su i dva specijalna priznanja, kao i priznanje u izboru "Izuzetne destinacije Evrope" (EDEN 2015).

"Turistički cvet" ove godine su dobili turistička organizacija opštine Knjaževac, Nišvil džez festival, agencija "Taraturs", hotel "Moskva" Beograd, turističko rekreativni centar "Momčilo Čeković" Koštunići, regionalna razvojna agencija Zlatibor, Užice i direktor Narodnog muzeja Zaječar Bora Dimitrijević.

 

Priznanja su dodeljena u pet kategorija: turistička organizacija, turistička manifestacija, receptivna turistička agencija, ugostiteljski objekat za smeštaj i organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

 

Specijalna priznanja dobili su istraživačka stanica Petnica i ekološki centar Radulovački, a na konkursu za odabir "Izuzetne destinacije Evrope" u Srbiji pobedila je opština Pirot.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza