Naslovna  |  Ne propustite!  |  Čačak: SONIKETE – flamenko koncert
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

17. 10. 2016. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Čačak: SONIKETE – flamenko koncert

U Velikoj sali Doma kulture u Čačku, u utorak, 18.oktobra sastav Sonikete održaće flamenko koncert.

 

Sonikete je flamenko sastav iz Beograda koji izvodi autentični flamenko (ples i muzika), istovremeno mu dajući lični, savremeni pečat, i kao takvi prepoznati su kao najkvalitetniji flamenko sastav u regionu. Usavršavali su se u Španiji i iza sebe imaju bogato iskustvo.

Program koncerta se sastoji od flamenko plesa, instrumentalnih i vokalnih numera. Kreiranjem jedinstvenog ambijenta, atmosfere i emotivnog naboja, karakterističnim za flamenko, a retko viđenim na našim prostorima, Sonikete ni probirljivu publiku ne ostavlja ravnodušnom.

 

‘’Sastav Sonikete je nastao međusobnim prepoznavanjem zajedničkog doživljavanja flamenka – njegovog poznavanja, razumevanja, poštovanja i nadasve snažnoj ljubavi prema njemu. Godine koje smo proveli družeći se i deleći ovu neobičnu ljubav, urodile su kreativnom saradnjom i nastankom originalnog stvaralačkog izraza. Nastojimo da sa publikom podelimo sve ono što predstavlja naše flamenko iskustvo, i da sa iskrenim predavanjem uvedemo slušaoce, makar na kratko, u jedan drugačiji, izuzetno bogat svet.’’

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza