Naslovna  |  Ne propustite!  |  OČEKUJTE NEOČEKIVANO: Veliki festival za decu i omladinu u Čačku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

17. 04. 2017. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

OČEKUJTE NEOČEKIVANO: Veliki festival za decu i omladinu u Čačku

Neprofitno udruženje "Zelena dolina" organizuje veliki festival za decu i omladinu od 2. do 4. juna u Domu kulture i centru Čačka.

Kako organizatori navode u saopštenju, reč je o festivalu koji na jednom mestu povezuje kulturu, sport, umetnost, edukaciju i humanitarni rad. Učešće u programu festivala uzeli su sve ustanove kulture u gradu, predškolske ustanove Radost I Moje detinstvo, Školska uprava, turistička organizacija Čačka, nevladine organizacije Čep za hendikep, sove na oprezu, armadillo sport… A samu manifestaciju podržala je I skupština opštine Čačak.


 Ciljna grupa su deca i mladi, njihovi roditelji i svi sugrađani, koji se osećaju mladima ili su u duši još uvek deca. Ideja NVO "Zelena dolina" jeste da ovog leta, bar na tri dana, promeni lice grada i svojim sugrađanima pruži priliku da urade nešto za sebe. Iz tog razloga pozivaju sve zainteresovane Čačane da se priključe festivalu, bilo kao učesnici, bilo kao volonteri, koji će pomoći njegovu organizaciju.


 Iskoristite priliku da svojim idejama, znanjima i veštinama doprinesete kreiranju dobrih smernica za mlade, priliku da obogatite ovaj grad, predstavite sebe i svoju delatnost u najboljem svetlu. Udruzimo snage i realizujmo budućnost obojenu vedrim bojama jer iza ugla nas čeka pregršt krivih linija na licima naših najmladjih sugradjana.


"Ne dozvolite da Vam prepričavaju. Budite deo promena u svom gradu!", poručuju organizatori festivala.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza