Naslovna  |  Ne propustite!  |  MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2017.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

02. 07. 2017.

Izvor: Astrozenit

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2017.

A šta kažu zvezde ovoga meseca...

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
    
Posao - Evo jednog uzbudljivog perioda ne samo za vaš znak, ali vi ćete ga kao jedan od tri vatrena znaka doživeti mnogo intenzivnije od drugih. Imaćete pune ruke posla. Maštate o velikim projektima koji bi mogli da vam donesu i novac i popularnost ali bez obzira da li ste rođeni početkom ili krajem znaka možete osetiti manje negativne vibracije koje se reflektuju na vaš znak. To možete osetiti u vidu manjih potresa na finansjskom planu ili u vidu neopravdanog straha da li će se poslovi odvijati kako ste planirali.. Ako imate privatnu firmu, čuvajte se Rakova u to vreme. Na pravom ste putu da neki posao uradite kako treba ali ćete morati da sačekate kraj meseca jer pre toga ne bi trebalo da započinjete poslove, posebno ne sa Škorpijama, Bikovima, Vagama i Vodolijama. Već posle toga perioda, mnogo toga će se odvijati lakše, saradnici će pokazivati lojalnost naročito ćete, ma kog pola da ste, dobro sarađivati sa mladim, inventivinim vrednim koleginicama. Kolege su prilično nepouzdane u ovom peridu, biće sklone da mnogo obećavaju a malo ispunjavaju. Privatni poslovi će se odvijati dobro, naročito mogu biti uspešni oni koji se bave kupoprodajom nekretnina. 
Ljubav – Vaš znak neće biti lišen uzbuđenja i raznoraznih dešavanja ni na ljubavnom planu. Bićete na sedmom ste nebu ili na nekom putu i koristite svaku priliku da sa nekim koketirate. Ali pazite se, ako želite da vaša ljubav ostane tajna, posebno ako ste u vezi sa Jarcem ili Škorpijom, za nju će se saznati. Izazivate pažnju okoline i bićete prilagodljivi, naročito ako ste žena Ovan, a ako ste muškarac Ovan potrebno je da pokažete svoju duhovitost i komunikativnost. Preko posla imate šansu da upoznate interesantne osobe koje vam mogu postati vrlo značajne u emotivnom smislu a u ovom periodu imate mogućnost veze sa nekim koga poznajete preko posla ili, ako ste u zrelim godnama, iz vaše mladosti. Mladi Lavovi će posebno biti veoma zaljubljivi, moguće je poznanstvo sa osobom prisutanom u javnosti. Martovski Ovnovi će biti posebno skloni zaljubljivanju u nekoga sa posla. 
Zdravlje – U dobroj ste kondiciji. 


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

    
Posao - Ovo bi mogao biti jedan od uspešnijih perioda ali moraćete da budete maksimalo aktivni. Čak i ako ste na odmoru, ne isključujete mobilni, stužu sms jedna za drugom. Odjedanput će vam se učiniti kao da su mnogi tek sada shvatili vaše vrednosti i biće spremni da vam izađu u susret u vezi sa nečim što je vaša davanašnja želja ili plan. Umećete da ostavite utsak tamo gde gde treba i kada treba. Ipak, ne iznosite svoje mišljenje javno u drugoj polovini meseca, naročito ne pred Lavom, Vodolijom, Strelcem ili Ribama. Čuvajte svoje poslovne planove samo za sebe i za još nekoga u koga imate veliko poverenje i ko može da vam bude od velike pomoći. Ako vam sitaucija na poslu na početku perioda ne bude izlgledala povoljna, vrlo brzo će početi da se menja. Jedan Ovan ili Škorpija sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu doživljavaju vas kao oštru konkurenciju ali vi ćete naći najpovoljnije rešenje za sebe tako što ćete ih zainteresovati za svoj projekat. Juli mesec je vreme kupovine vremena i nadmudrivanja sa jednim Jarcem. Šansu treba zgrabiti a vi to umete. 
Ljubav – Imate pravu malu 'frku' na poslu, tako da ako vam je simpatija neko iz poslovnih krugova, biće dosta toga o čemu biste docnije mogli napisati roman. Ako se bavite kreativnim poslom, sve što radite neko pomno posmatra, procenjuje i pokušava da vam se preko posla približi, ako nije vaš neposredni saradnik. Jarci, Škorpije, Ovnovi i Device su najozbiljnij kandidati za moguću romansu ili nervni slom. Zavisi od vašeg trenutnog raspoloženja. Povremeno taj neko vam se može udvarati na previše nametljiv ili previše diskretan način. Imaćete utisak da ste zlatna ribica koja treba da zagrize a vi ne znate šta ili ćete vagati da li se to isplati. Čuvajte nerve naročito ako se radi o osobi koja često putuje ili komunicirate preko sms, Interneta. Imaćete šansu za koju nećete biti načisto da li uraditi pa se kajati ili ne uraditi pa se kajati. Početak meseca može biti veoma uzbudljiv, pazite da između 1. i 8. ne budete žrtva šarma osobe koja mnogo obećava, a malo ispunjava. Ovaj mesec nije nročito preporučljiv za venčanja, jer će brak biti pun uzbuđenja i neočekivanih obrta. 
Zdravlje – Nigde ne žurite, skloni ste povredama.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
  
Posao - Bilo bi dobro da u toku ovog perioda iskoriste sve mogućnosti i šanse koje vam u velikoj meri idu naruku. Bilo bi dobro da budete manje svojeglavi i manje sigurni u sebe. Ako ste nedavno započeli neki posao pa odustali ili vam je išao dosta teško, sada je momenat da prionete na posao. Imate potreban entuzijazam a takođe i dobru koncentraciju, ambiciju i spremnost da prionete na posao. Imate veliku podršku žena, bilo da se radi o koleginicama, prijateljicama, rođakama. Ako ste muškarc Blizanci, ne oslanjajte se previše na partnerku ili suprugu, naprotiv, i pored dobre volje može vam davati pogrešne savete, posebno ako su vaši planovi u vezi sa inostranstvom. Ako spremate ispite ili zbog posla idete često na put, budite oprezni sredinom meseca. Ne raspravljate se sa Jarcima, Ovnovima i Škorpijama, mogli biste imati od njih velike koristi ako uspete da ih pridobijete za sebe. 
Ljubav – Ako ste dugo u vezi ili braku, partnera kao da i ne primećujete. On nije uobičajno otvoren i iskren prema vama. Vi ste u ovom periodu tajfun od koga on ima potrebu da se skloni. Možete imati lažnu sigurnost u sebe ili bar neosnovanu sigurnost koju inače podstiče jedan Ovan kome je cilj da osvoji vaše poverenje. Što ga više tretirate kao prijatelja to je on uporniji da mu budete partner. Nemate mnogo vremena za vaše najbliže, ali ćete imati njihovu podršku, ma čime da se bavite. Porodični život bi trebalo da bude mnogo kvalitetniji u ovom periodu i partneri koji su u barku trebalo bi da idu negde na odmor. Ako ste slobodni, verovatno ćete imati potrebu da zavedete jednu Vodoliju, moguće umetnika ili osobu prisutnu u javnosti. Ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom koji vam mnogo toga zamera, nastupa malo teži period za komunikaciju s njim od početka pa sve do kraja meseca. Bilo bi dobro da mu se nađete pri ruci kod rešavanja važnog problema, bilo da se radi o karijeri ili finansijama. Period je dobar za Blizance koji nameravaju da idu u inostranstvo, bilo radi stručnog usavršavanja ili iz poslovnih razloga. Mogu se nadati interesantnom poznanstvu. 
Zdravlje – Pazite se povreda na radu.    RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
    
Posao - Period počinje vašim tajnim planovima koje imate u vezi sa poslom. Ako pri tom nameravate da radite sa zemljama Dalekog istoka, Indijom, pazite da ne budete previše sigurni u sebe. Morate biti fer ali i dobro čitati ugovore jer treba da se čuvate tajnih neprijatelja, a naročito se čuvajte žena koje vole da spletkare. To se posebno odnosi na Bikove ili Vage koja vam do kraja jula mogu naneti neku štetu. Od 1. do 8. moraćete da se prilagodite zahtevima drugih, posebno Jarčeva, Škorpija ali kako će oni biti dobronamerni, ne bi trebalo da se previše opterećujete njihovim stavom. Pokazivaće poštovanje prema vama jer vas žele za saradnika na duže staze. Sredinom meseca moguća je poslovna šansa koju nikako nećete želeti da propustite. Jedan Ovan, Blizanci ili Lav mogu vam ponuditi nov posao ili partnerski odnos kome nećete moći da odolite jer će biti u pitanju velika zarada. Ipak, treba da otovorite četvore oči, može se u toj ponudi kriti nekakva zamka. Ne budite naivni, pazite šta potpisujete. Jedan Jarac i Devica biće odlični savetodavci i na njih možete slobodno da se u svemu oslonite, posebno kada su nove poslovne ponude u pitanju. 
Ljubav – Ako vas neodoljivo privlači osoba koja nije slobodna, moraćete da nađete načina da se sa njom viđate u tajnosti. Možete biti posebno osetljivi na šarm jedne Vage ili Bika ali već početkom meseca počinjete da vladate sobom i da držite konce događaja u svojim rukama. Na samom početku perioda možete biti zaslepljeni uticajem koji na vas imaju jedan Lav ili Jarac. Mogući su vrlo burni događaji koje nećete moži da kontrolišete, Može se desiti da upoznate osobu koja se bavi marketingom, radi u medijima ili u stranoj firmi, koja će vas fascinirati. Ako se odlučite da budete sa njom u vezi morate biti spremni na neke ustupke. Sredina meseca donosi moguće rasprave sa stalnim partnerom, naročito ako ste dugo u vezi. Bilo bi dobro da budete trpeljivi prema Ovnu ili Jarcu jer su moguća uzajamna prebacivanja ili će njihova preterana nervoza delovati prilično deprimirajuće. 
Zdravlje – Moguća nesanica.    LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
  
Posao - Prvih dana meseca možete biti previše oterećeni nerešenim poslovnim problemima, možete biti sumnjičavi prema ponudama koje ćete dobiti od Lava, Raka, Vodolije. Možda će vaša nesigurnosti poticati od okupiranošću mnogim neraščišćenim situacijama a bićete i opterećeni finansijskim problemima. Trebalo bi da mnogo više pažnje polažete na svoje lične želje i ambicije, da sledite svoju intuiciju nego da dozvolite da vašim postupcima upravlja vaša impulsivnost. Moguć je nov i unosan posao u vezi sa javnošću. Nalazite se u sjajnom periodu kada je karijera u pitanju. Budite oprezni u radu sa Vodolijom i Ribama. Posao koji će vam ponuditi neće moći da se tako brzo realizuje. Krajem meseca možete biti u iskušenju da pravite poveće troškove ili da poverujete u obećanja koja možete dobiti od Jarca ili Škorpje. Sačekajte da prođe ovaj period pa tada donesite važnu odluku. 
Ljubav – Bićete posebno društveni. Imaćete potrebu da češće izlazite negde sami ili s društvom. Ukoliko imate stalnog partnera, to može biti povod za raspravu jer ćete često želeti da izlazite i bez njega. Niste u stanju da kontrolišete mnogo toga u vašem privatnom životu a često niste načisto ni sa svojim emocijama. Preti vam opasnost da se zaljubite u nekoga ko odavno želi da vas zavede. Iako ste vi to uspešno odbijali do sada, možda ćete popustiti. Kraj meseca donosi moguće konflikte sa predstavnikom Jarca ili sa partnerom koji je u podznaku Rak, Bik ili Vodolija. Trebalo bi da budete manje nesigurni u sebe, jer vaš znak inače ume da se postavi kako treba ali u ovom periodu više ćete polagati na mišljenje drugih nego na sopstveno. Mnogi će vam laskati, što će vas takođe navesti da mislite da je ceo svet vaš. Pazite se, bogat društveni život ne znači i kvalitetan ljubavni. Možda je bolje da ako imate stalnog partnera da što češće izlazite zajedno nego da izbegavate suočavanje možda sa nekim problemima koje imate sa njim, a ne rešavate. Potrebno je i njemu malo pažnje. 
Zdravlje – Smanjite obroke.    DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
  
Posao - U ovom periodu moraćete da taktizirate i to kako god znate i umete posebno sa Rakom, Lavom i Vodolijom. Hteli ili ne hteli, nekako možete biti upleteni u neku spletku a uzrok svemu je vaše poveravanje bliskom prijatelju. Mnoge oseobe zanima šta radite, šta planirate i zamišljaju vas kao osobu koja može sve, koji živi glamurozno a vi sebe često vidite kao žrtvu nepravde i nedovoljno realizovanu. Raščistite sa svim svojim dilemama i napravite izbor. Vašim mukama se nazire kraj u drugoj polovini meseca i da bi tada zaživelo ono o čemu maštate, sada vodite razgovore, pravite planove i oragnizujte se. Bilo bi dobro da budete realni u svojim željama, jer bi neko mogao da vam da nade da ima šanse za neki posao o kome mašatate a zatim da se povuče. Moraćete da se dobro pripremite za ono što vas čeka ali i da tražite neku vrstu garancije. Upornost i šarm kada se udruže mogu da naprave čudo. 
Ljubav – Device spadaju u najšarmantniji znak kada samo to hoće. Uglavnom su zatvorene i nepristupačne ali u ovoj periodu ni vi nećete znati ni ko ste ni šta ste, a što je najgore vašem znaku, imaćete potrebu da kontrolišete i sebe i svoj život. A to neće biti moguće. Društveni ste ali ne i dovoljno komunikativni ili ćete bar tu osobinu pokazivati pre na javnim skupovima, u većem društvu ali ne i u ličnim odnosima. U ljubavi možete biti veoma zahtevni, previše spremni da kritikujete partnera ili da od njega očekujete ono što znate da on nije spreman da vam pruži ili jednostavno to ne ume. Može vam se dopasti javna ličnost koja će pokušati da vam nametne svoj stil ili neće imati dovoljno vremena za vas. Sve što vam se deševa na ljubavnom planu, bićete skloni da analizirate umesto da se prepusite ljubavi. Zadnja nedelja u mesecu može biti za vas veoma značajna, susreti, viđanja u tajnosti, mnogo toga neočekivanog. Imate mogućnost da budete mnogo prilagodljiviji i romantičniji, ali vaša stalna čežnja i tvrd orah ostaju jedan Jarac ili neka Škorpija. 
Zdravlje – Pazite se za volanom.    VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA    

Posao - Bićete veoma otvoreni za svaku vrstu saradnje čak možda pomalo naivni i previše direktni, kazaćete sve što mislite. Vaša mašta biti veoma aktivna. To i nije tako loše za umetnike i kreativce ali ako radite s novcem ili se bavite nekim izuzetno odgovornim poslom ne bi bilo loše da se malo spustite na zemlju. Nova poznanstva ili česti izlasci mogu biti za vas isuviše veliko iskušenje jer ćete biti svesni koliko ste omiljeni. Mnogi će se odnositi prema vama poltronski jer znaju da vam laska pažnja i pokušaće da vam se nametnu kao saradnici. Gde god se budete pojavili izazivaćete pažnju i diveljenje, a Vodolija i Ovan vas neće ostaviti na miru dok ne pristanete da radite sa njima. Što ste mlađi to je pre moguće da vam neko ponudi neku vrstu saradnje o kojoj ste maštali. Ne samo da ćete moći da nađete posao koji vam odgovara već i da se sjajno provedete, posebno ako budete morali da često putujete. Ako vaš posao ima veze sa javnošću ili putovanjima, krajem meseca budite oprezni šta kome pričate i kakve planove pravite. 
Ljubav – Nemojte se previše nervirati ako situacija ne bude sjajna, posebno prvih dana perioda, jer se nećete snaći u komunikacjii sa partnerom, zbog čega treba da budite posebno oprezni ako ste u vezi sa Vodolijom ili Bikom. Doći će do manjeg nesporozauma sa partnerom, koji ćete najverovatnije raščistiti u prvih osam dana meseca, naročito ako ste pod istim krovom. Ako ste slobodni naprotiv, početkom perioda je moguća romansa negde na putu ili u krugu umetnika, poznanstvo na javnom mestu. Možete biti naivni jer vam u sledi otrežnjenje, naročito ako se upustite u vezu sa nekim ko nije slobodan. Krajem meseca moguće je manje razočarenje a ako ste rođeni početkom znaka, naprotiv, možete se zaljubiti u Raka ili Lava. Bićete preostljivi na šarm nekog muzičara ili glumca, a ako ste skloni tajnim vezama, ovaj period će biti kao stvoren za to. Mlade Vage mogu biti fascinirane osobom koja živi u inostranstvu, a ženski predstavnici znaka, starijim, uglednim partnerom koji će ih fascinirati svojim vezama ili nekim atraktivnim sportistom. Juli je kao stvoren za zaljubljivanje, naročito sa osobom koju upoznate preko posla, moguće sa Škorpijom ili Bikom. 
Zdravlje – Pazite da ne povredite nogu.    ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Period pun raznoraznih mogućnosti, planova, obrta, događaja. Neuobičajeno ste aktivni ili ste spremni da se upustite u neke nove poslovne izazove. Čak i ako ste negde na odmoru, vi ne mirujete. Budite raspoloženi i spremni da ga prekinete jer možete dobiti interesantnu vest na koju dugo čekate. Prvo se dobro raspitajte pre nego što krenete u bilo kakav aranžman. Moguća je ponuda od nekoga ko ima privatnu firmu i ko će vam ponuditi da radite za njega. Vreme je kao stvoreno za cenjkanje i svaku vrstu pregovora. Treba da otvorite četvore oči u vezi sa svim onim što smatrate svojom dragocenošću. Obezbedite stan, firmu, kola, ne ulazite u nove aranžmane, posebno ne sa Rakovima i Vodolijama ali ni sa Strelcima. Između 1. i 8. za vas kao i za sve predstavnike drugih znakova nastupa period pun napetosti i velikih izazova. Vi ste donekle u boljoj poziciji jer imate sjajnu šansu za rad sa strancima. 
Ljubav – Preko posla, posebno ako se bude radilo o strancima imaćete priliku da, posle polovine meseca upoznate osobu koja će vam predložiti neobavezno viđanje i vi to možete prihvatiti jer će vam se osoba svideti na prvi pogled ali zapravo o njoj nećete mnogo znati. Najverovatnije radiće se o izuzetno interesantnoj osobi koja će vas između ostalog opčiniti i svojm tajanstvenošću. Muškarci su u većoj opasnoti od žena što se tiče mogućnosti da upadnu u neku vrstu zamke jer mogu biti veliki idealisti i priželjkuju ne toliko strastvenu vezu koliko pravu romansu. Žene Škorpje postaju prilično uporne da nađu čoveka svog života a mnogi prolaze pored njih i one ih i ne vide ili očekuju nešto mnogo bolje. Nesigurnost i posesivnost dolaze do punog izražaja posebno kod Škorpja sa podznakom u Strelcu ili Blizancima. Najveća opasnost dolazi od mogućnosti da uđete u paralelnu vezu, a to je gotovo nemoguće izbeći. Najbolje će biti Škorpijama koje nameravaju da provedu ovaj period na odmoru u inostranstvu. Predstoje mnoga lepa poznanstva. 
Zdravlje – Mogući bolovi u leđima.   STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

    
Posao - Veoma ste skloni stresu i imate potrebu da držite kontrolu nad događajima. Možda ćete se nepotrebno trošiti na neke osobe za koje će drugi misliti da ne zaslužuju vašu pažnju, ili na saradnike koji će u stvari u saradnji sa vama gledati svoj interes. Ipak, ako se radi o strancima, i vi ćete u svemu tome videti svoju šansu. Vrlo rizičan period je oko 22.jula kada ćete možda doći u iskušenje da na nagovor Raka uđete u posao sa Lavom. Nikako to nemojte činiti, sve do druge polovine avgusta. Ako budete sreli osobu od inicijative, društvenu koja ima potrebu da izrazi svoj talenate, da započnete nov posao sa vama, pružite joj šansu, može se ispostaviti da je to saradnik na koga ste dugo čekali. Pripazite na smanjenje prihoda. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka ume da se snađe. Bićete u situaciji da obnovite saradnju sa Ovnom ili da namirite dug sa Bikom, Vagom ili Rakom. Period je dobar za kreativne duše, za mlade i one koji su entuzijasti, posebno za osobe koje rade u medijima. Moguć je uspeh u javnosti. 
Ljubav – Jedna mladolika osoba,moguće neko ko se bavi sportom ili umetnošću pokušće da vas osvoji na prvi pogled i to joj neće teško poći za rukom,jer ste i vi u priličnoj meri zagrejani za nju. Vi ste opčinjeni onima koji su dinamičniji od vas. Nije onda ni čudno što za Strelca važi pravilo da baš i nije naročito veran. Nemojte dopustiti sebi da vas neko šamira samo na prvi pogled, naročito jedan Ovan koji je pun obećanja ili neki Lav kome ste potrebni kao autoritet. Ako ste mladi,idite u društvo vršnjaka, tamo ćete sresti nekoga ko će vam se dopasti. Možete očekivati Mnogo romantičnih susreta, posebno ako idete na odmor u inostranstvo. Trebalo bi da se maksimalno posvetite svom ljubavnom životu, jer predstoje lepi dani u društvu svetlokose, duhovite i vrlo šaramante osobe koja uz to ima sjajne ideje u vezi sa zajedničkim poslom za koji ćete se veoma zagrejati. Kraj meseca može doneti nesmotren flert na kraćem putu sa osobom koja radi u medijima što može izazvati skandal ili dobiti publicitet u javnosti koje vam neće odgovarati. Mladi Strelci, rođeni krajem 80-tih, mogu upoznati veoma ambicioznu osobu sa kojom im, ako ostanu zajedno, predstoji život u inostranstvu. 
Zdravlje – Pazite se moguće povrede u sportu.    JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS


Posao - Zbog sklnosti ka stresu, možete biti preterano osetljivi na kritike ali i skloni da sebi mnogo toga prebacujete. Pokušaćete da držite kontrolu nad događajima ali u stvari možete biti prilično uznemireni vešću koju ćete čuti, posebno ako ste rođeni u decembru. Nemojte dozvoliti da vas iznervira neki Lav, Rak ili bilo koji ambicozni saradnik koji će od vas očekivati nemoguće. Pokušaćete da ipak najveću pažnju usmerite na rad sa strancima. Jedna Vodolija će želeti da vas preko Strelca nagovori na nešto na šta vi nikako ne pristajete i bilo bi dobro da se i dalje držite tih svojih principa. Stresni dani početkom meseca, mogu biti za vas iscrpljujući ali imate na koga da se oslonite. Jedan Bik ili Vaga mogu se pokazati kao sjajni saradnici. Sa Škorpijom možete imati vrlo dinamične odnose i trebalo bi da budete spremni na kompromise sa njima jer je to u vašem interesu. 
Ljubav – Period je odličan za zaljubljivanje ali samo pod uslovom da držite emocije pod kontrolom. Mnogo pričate, malo radite. Primetite koliko je neko šarmantan i koliko čezne za vama. A nakon što primetite, krenite u akciju. Moguće fa ćete sredinom meseca postati osoba opsednuta ljubavlju ili ćete imati pojačanu potrebom za flertom. Od vaše inicijative zavisi da li ćete uspeti da se nametnete osobi do koje vam je stalo. Ako ste u braku ili dužoj vezi predstoje vam ljubomorne scene jer ćete jedno drugom prebacivati i za šta ima i za šta nema osnova. Poslovni kontakti za vas predstavljaju najveći izazov, naročito ako zbog posla imate potrebu da često prisustvujete zvaničnim skupovima, gde uvek imate šansu da upoznate ne samo neke nove osobe već i nekoga ko vam je tiha patnja ili nerealizovana ljubav. Vi se i ne trudit da je realizujte jer onda prestaje sva čar, a ko bi rekao da je Jarac tako romantičan. Ako ste muškarac privlačiće vas ženstvene žene sa naglašenim oblinama a ako ste žena Jarac, lojalni, sentimentalni muškarci, umetničke duše. 
Zdravlje – Pazite se moguće povrede u kući. br> 


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
    
Posao - Vaš znak je u igri, možda i malo opasnoj. Idete o minskom polju i toga ste svesni. Čak i da ste sami postavili neke od mina misleći da će drugi da na njih stanu. Otvorite četvore oči, jer poslovni partner jedva čeka da čuje kako stajete na neku od njih. Sredinom meseca ćete imati utisak da vi vodite igru, a partija šaha se nastavlja jer vi povlačite potez a opet poslovni partner postavlja svoje uslove. Ako budete negde na odmoru, dobijaćete sms koje će vas uznemiravati i biće vam krivo što niste na licu mesta da rešite problem. Možda bi trebalo da budete samo malo realniji u svojim potrebama, ambicijama i da ne radite nekoliko paralelnih poslova, da ne gradite kule u vazduhu nego da se prihvatite najunosnijeg i naprofitabilnijeg posla u kome ćete biti sigurno uspešni, čak i ako nije tako glamurozan kako vam se može činiti. Najrealniji će biti oni koji se budu angažovali u domenu medija, propagande, sporta ili koji budu radili sa mladima. Ovo je ipak period naglašene kretaivnosti u kome možete imati sreće s novcem, možete zaraditi lepe prihode preko honorarnog posla ili preko autorskih dela. 
Ljubav – Nikako da organizujete svoj život kako biste želeli. Ali ipak, Ma gde da živite i ma kako da mislite da ste sredili svoj život, nešto nije kako treba. Ako ste mladi, možete požuriti u brak ali bi trebalo da ga zakažete krajem meseca. Budite spremni na ustupke. Partner može biti nešto nervozniji nego inače jer ima mnogo svojih privatnih briga, moguće finansijske prirode. Vi, i pored raznih poslovnih problema ili nedoumica ipak ste opušteniji i gledate na život sa vedrije strane. Trebalo bi da se maksimalno prepustite životnim zadovoljstvima i da se preterano ne opterećujete partnerovom ljubomorom ili njegovim neraspoloženjem. Vi ste ona strana od koje očekuje mnogo a vi najviše volite svoju slobodu, provod i verovatno nećete sebi to želeti da uskratite. Ako ste slobodni, nećete moći da odolite svim iskušenjima, bukvalno će vas opsedati gde god se nađete, najverovatnije negde na letovanju, tako da su na pomolu mnogobrojne avanture, najverovatnije sa Ovnom, Blizancima dok neka Vaga ili Rak mogu patiti za vama. Čak i Vodolije koje su dugo u vezi ili braku, teško da će odoleti iskušenju koje se zove – flert. 
Zdravlje – Pazite šta uzimate od hrane.    RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES
    

Posao - Vrlo buran period u toku koga ćete moći da se obračunate sa svojim neprijateljima i osobama koje smatrate svojom konkurencijom. Moći ćete da napravite neki manevarski potez, posebno ako sarađujete sa Lavovima, Rakovima, Vodolijom. Kraj jula donosi dosta napetosti zbog čega možete biti pred velikim poslovnim izazovom i biće vam potrebni saveti iskusnih osoba koje će vam biti neka vrsta zaleđine. Ovo bi mogao biti jedan od prelomnih perioda po mngim pitanjima, posebno ako nameravate da započnete nove poslove. Imaćete potrebu za ličnom afirmacijom, činiće vam se kao da doživaljvate renesansu nečega što ste nekada davno prižaljkivali da vam se dogodi a nikada nije ili kao ponovnu šansu da radite posao koji vam je išao od ruke. Ako ste februarska Riba, oslonite se na savete Bika, Jarca, Škorpije ili Raka, naročito ako dobijete ponudu o kojoj se maštali. Možda ćete poželeti da uložite poveću svotu novca u neki stambeni ili poslovni prostor ili u neki nov posao ali će vam biti potrebni saveti stručnih lica pre nego što donesete odluku da ne biste bili na šteti kroz koji mesec. 
Ljubav – Ovo bi mogao biti divan period posebno ako spadate u one veoma romantične Ribe koje maštaju da im se dogodi romansa na moru, na letovanju ili negde u nekoj letnjoj bašti. Ako budete pazili šta pričate i kakve sms šaljete naročito kome ih šaljete, a pri tom pristanete na viđanje u tajnosti, sve će biti u redu. U protivnom, moguć je skandal. Ukoliko ste zainteresovani za nekoga ko živi u inostranstvu, moguće je odlaganje susreta, ali razlog je opravdan, nemojte bez razloga sumnjati u partnera, čak i ako ga ne poznajete dovoljno. Ribama se udvara neko na poslu, ali verovatno imate jaku konkurenciju u ljubavi. U ovom periodu rođaci će igrati važnu ulogu u vašem životu jer preko njih možete upoznati nekoga ko će vas zaintrigirati. Neko želi da vas upozna ali vam ne prilazi, a često se viđate. Vi najverovatnije uopšte ne znate o kome se radi. Nekim svojim gestom ta osoba će se razotrkiti i vama će to biti veliko iznenađenje. Moguća je romansa sa osobom koja živi u inostranstvu. 
Zdravlje – Moguća vrtoglavica, opustite se maksimalno. 
Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza