Naslovna  |  Ne propustite!  |  MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2017.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

01. 08. 2017.

Izvor: Astrozenit

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2017.

A šta kažu zvezde ovoga meseca...

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
    
Posao - Period započinjete priličnim nezadovoljstvom naročito ako se bavite trgovinom, ekonomijom, pravima ili radite u medijma. Bićete prilično nestrpljivi u radu sa saradnicima. Ako se bavite privatnim biznisom nećete baš biti prezadovoljni razvojem situacije, mada kako vreme bude odmicalo tako ćete sve više imati utisak da ipak imate na koga da se oslonite, npr. na Ribe, Vodoliju, nekog drugog Ovna, posebno ako ste martovski Ovan ili na Lava. Posle 17. situacija počinje da se značajno menja jer ćete biti u fazi traženja ozbiljnih saradnika ili poslovnih partnera sa kojima ćete želeti da ostvarite dugotrajnu i solidnu saradnju. Ako ste rođeni krajem znaka, najviše će vam odgovarati Jarac ili Škorpija, znaci sa kojima baš i nemate neku naročitu komunikaciju osim na poslovnom planu. Finansijska situacija neće biti tako sjajna, predstoji dosta troškova, uglavnom u vezi sa poslom, naročito ako se bavite nekretninama ili oko ulaganja u stambeni i poslovni prostor ali pri kraju meseca možete očekivati priliv novca iz inostranstva. 
Ljubav - Uz malo strpljenja uspećete da odobrovoljite osobu koja vam se dopada i ubedite je da treba da vas primeti. Veza dobija na na intenzitetu posle 15. posebno za martovske Ovnove ali i na dinamici, odjedanput ćete shvatiti s kim imate posla. Pitanje je da li ćete uspevati da držite tempo sa osobom koja vam je draga posebno ako se radi o Biku, Vagi ili Jarcu. Ako ste u vezi sa Rakom ili Ovnom, oni će bezuspešno pokušavati da privuku vašu pažnju a zatim ćete se osećati kao u bokserskom ringu. U drugoj polovini meseca kreće ljubavni okršaj a vi ćete povemeno biti u ulozi sudije a povremeno u ulozi borca. Ne brinite, upotrebićete svoj šarm da biste se izborili za svoj status u vezi koja može biti za vas veoma naporna. Posebno ćete biti osetljvi na tuđe suze, posebno stalnog partnera, kao i na šarme jedne Vodolije koja vas ne ostavlja ravnodušnim. 
Zdravlje - Mogući manji stomačni problemi. 


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

    
Posao- U toku ovog perioda možete biti okupirani poslovima u kojima bi trebalo da dođe do izražaja vaš talenat, sposobnost organizacije i proširenje poslova, po mogućstvu sa inostranstvom. S druge strane, imate jako osećanje pravde i pokušaćete da dođete, do onoga što smatrate da vam pripada, moguće sudskim ili zvaničnim putem. U ovom periodu možete dobiti sjajnu šansu u vezi sa poslom u medijima, sa strancima ili sa poslodavcima dobrog materijalnog stanja. Iskoristite ovaj dobar period i da bi ste rešili neka za vas vrlo važna finansijska pitanja. Poslovni odnos sa Jarcem, Škorpijom, Strelcem dobija na intenzitetu i u saradnji sa ovim znacima predstoje vam dobici. Ovaj položaj je posebno povoljan za intelektualce, umetnike ali i one koji se bave trgovinom ili biznisom. 
Ljubav - Kraj prošlog meseca može značiti za vas kraj jednog perioda, bilo neizvesnosti ili vaših pokušaja da od veze u kojoj ste napravite bajku. Suočićete se sa problemima vrlo zrelo i shvatiti da nisu tako veliki kako vam se čine. Praktična strana vaše ličnosti doći će do izražaja u rešavanju ljubavnih problema, posebno ako ste emotivno zainteresovani za Devicu ili Jarca. Vaga i Lav takođe mogu biti predmet vašeg interesovanja a posle 15. i jedan Strelac ili Vodolija. Bogat društveni život doneće slobodnim Bikovima mogućnost interesantnih poznanstava. Ako ste skloni tajnim ljubavima ili flertu, moguć je susret sa Jarcem ili Škorpijom, kao i sa jednim Ovnom ili Rakom. Bićete znak u trendu jer ćete na mnoge delovati harizmatično a vi ćete zapravo biti sve do sredine meseca prilično nezadovoljni razvojem situacije na ljubavnom planu. Ne očekujete previše, posebno ne od partnera koji je oduvek bio nepredvidiv ili prilično uzdržan. 
Zdravlje - Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
  
Posao- Ako se bavite privatnim biznisom, ugostiteljstvom, ili nekom uslužnom delatnošću, ili ako ste žena a odabrali ste zanimanje u kome prednjače muškarci, možete postići mnogo više nego što se nadate. Vrlo ste ambiciozni ma kojim poslom da se bavite, jer ako radite u medijima ili u poslu koji podrazumeva korišćenje znanja stranih jezika ili kontakate sa mnogo ljudi, posebno sa stranacima, situacija postaje vrlo uzbudljiva a izazovi mnogobrojni. Rođeni krajem maja prave velike planove u vezi sa javnošću ili ako su anonimni, nameravaju da na neki način postanu popularni. To se naročito odnosi na mlade talentovane Blizance, dok oni u zrelim godinama imaju priliku da da uspostave veoma korisne poslovne kontakte sa Ovnovima i Rakovima. Ako ste rešili da napravite zaokret u svom životu imate šansu da to i učinite naročito uz podršku Vage ili posle 30. uz pomoć nekog drugog Blizanca ili Vodolije. Budite spremni na dinamičan rad sa Škorpijama i Vagama, posebno oko sredine meseca. Dobićete ponudu o kojoj treba dobro razmisliti ali je nikako ne treba odbiti. 
Ljubav - Vaš ljubavni život je prilično haotičan. Iako mnogima delujete kao srećni, zaljubljeni i moguće da vam mnogi zavide na partneru, vi ste verovatno u priličnoj meri izgubili kompas i kao da ne znate kako da se prema njemu postavite. Manje ste spontani i pokušavate verovatno da budete ono što niste. Ti pokušaji će trajati sve do kraja meseca a zatim sledi dosta naporan period u komunikaciji, posebno sa posesivnim parnterom da biste shvatili da treba da budete spontani, uviđavni i da je vašem partneru stalo isključivo do iskrenih emocija. Slobodni Blizanci mogu očekivati buran period. Moguće je poznanstvo preko Interneta sa jednim Rakom ili Vodolijom a u drugoj polovini meseca, zanimljvi partneri biće Vage, Strelci i Vodolije. Moguće da jedna Riba pati za vama i uvek ne tu negde, u vašem društvu a vi niste ni svesni koliko joj značite i moguće je da je prilično zanemarujete. 
Zdravlje - Moguće su manje hronične tegobe.    RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
    
Posao- Vašem znaku ne odgovara baš mnogo početak meseca sve do 17. kada ćete moći da naplatite sve one dugove zbog kojih ćete se verovatno nervirati. Rakovi su sjajni kada je novac u pitanju i da zarade i da uštede ali uglavnom prave dramu kao da nemaju prebijene pare u džepu. Imaćete osećaj da niste dovoljno postigli i da treba da svoju karijeru usmerite u drugom pravcu. Sredina perioda donosi solidne poslovne ponude od uspešnih poslovnih ljudi, i odgovara ambicoznim Rakovima koji su spremni da rizikuju, A takođe odgovara onima koji se bave nekretninama, advokaturom ili umetnošću. Drugi deo meseca odgovara Rakovima kojima je stalo da u poslu istaknu svoju ličnost, posebno svoju kreativnost. Mnogi Rakovi će morati da razmisle o nekom novom poslu kojim će se baviti, verovatno u sopstvenoj režiji krajem meseca i bilo bi dobro da se već sada pripreme na to. 
Ljubav - Ljubavni život vašeg znaka za mnoge je prilična tajna a poslednje dve godine ste se naročito trudili da svoje eventualne probleme ili dileme podelite isključivo sa najbližim rođacima ili prijateljima. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, mnogo toga se može promeniti u odnosima sa partnerom jer će on biti prvenstveno orijentisan na neke nove uslove rada, bilo da planira samostalan posao ili će firma u kojoj radi biti u procesu transformacije. Partnerovu ambiciju možete smatrati nerealnom ali bi trebalo da ga pustite da sam shvati koliko može i šta je od onoga što planira realno a šta ne. Ako ste slobodni ili mladi, od nedavno u vezi, i vi i partner verovatno pravite velike planove u vezi sa karijerom, posebno sa inostranstvom. Kao da u vašem životu nema mnogo strasti ali će se situacija promeniti u drugoj polovini meseca zbog čega će vam biti lakše da izražavate emocije i polako će situacija između vas i partnera početi da se smiruje, jer mnogi Rakovi će biti u nekoj vrsti krize u odnosima sa partnerom. 
Zdravlje - Pazite se mogućih povreda. br> 


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
  
Posao- Vašem znaku ne odgovara baš mnogo početak meseca sve do 17. kada ćete moći da naplatite sve one dugove zbog kojih ćete se verovatno nervirati. Rakovi su sjajni kada je novac u pitanju i da zarade i da uštede ali uglavnom prave dramu kao da nemaju prebijene pare u džepu. Imaćete osećaj da niste dovoljno postigli i da treba da svoju karijeru usmerite u drugom pravcu. Sredina perioda donosi solidne poslovne ponude od uspešnih poslovnih ljudi, i odgovara ambicoznim Rakovima koji su spremni da rizikuju, A takođe odgovara onima koji se bave nekretninama, advokaturom ili umetnošću. Drugi deo meseca odgovara Rakovima kojima je stalo da u poslu istaknu svoju ličnost, posebno svoju kreativnost. Mnogi Rakovi će morati da razmisle o nekom novom poslu kojim će se baviti, verovatno u sopstvenoj režiji krajem meseca i bilo bi dobro da se već sada pripreme na to. 
Ljubav - Ljubavni život vašeg znaka za mnoge je prilična tajna a poslednje dve godine ste se naročito trudili da svoje eventualne probleme ili dileme podelite isključivo sa najbližim rođacima ili prijateljima. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, mnogo toga se može promeniti u odnosima sa partnerom jer će on biti prvenstveno orijentisan na neke nove uslove rada, bilo da planira samostalan posao ili će firma u kojoj radi biti u procesu transformacije. Partnerovu ambiciju možete smatrati nerealnom ali bi trebalo da ga pustite da sam shvati koliko može i šta je od onoga što planira realno a šta ne. Ako ste slobodni ili mladi, od nedavno u vezi, i vi i partner verovatno pravite velike planove u vezi sa karijerom, posebno sa inostranstvom. Kao da u vašem životu nema mnogo strasti ali će se situacija promeniti u drugoj polovini meseca zbog čega će vam biti lakše da izražavate emocije i polako će situacija između vas i partnera početi da se smiruje, jer mnogi Rakovi će biti u nekoj vrsti krize u odnosima sa partnerom. 
Zdravlje - Pazite se mogućih povreda.    DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
  
Posao- Vašem znaku se mnogo toga događa već dve godine zbog čega ste prilično iscrpljeni ali ne posustajete. Naprotiv, tek se spremate za neke nove, velike poslovne poduhvate. Device baš ne vole da im neko sa strane govori šta treba da rade, tako da ako ste jedna od njih, može vam se učiniti da neka osoba koja je u stvari veoma prijateljski nastrojena prema vama, npr. jedan Ovan ili Rak, pokušava da vas spreči da posao obavite o roku ili da vam radi iza leđa. Ne postoji nikakva teorija zavere kada ste vi u pitanju jer Devica najbolje sama sebi podmeće klipove pod točkove. Pokušajte da sve svoje poslovne planove svedete na realne osnove, posebno ako dobijete ponudu za rad sa Strelcem ili Vodolijom, Ribama a radi se o velikom poslu sa strancima. U drugoj polovini meseca, jedan Bik sa kojim već imate pozitivno iskustvo, takođe bi mogao da vam ponudi odlično plaćen posao. Najveći broj predstavnika vašeg znaka planira privatan biznis, najverovatnije sa Jarcem ili Škorpijom. 
Ljubav - Stabilne ljubavne veze su duže vreme već na nekoj vrsti probe kojoj odolevaju. To znači da će vam biti teško da odolite svim izazovima u vidu vrlo romantične i atraktivne osobe koja je najverovatnije prisutna u umetničkim krugovima, radi sa stranima ili je eventualno lekar, farmaceut. Vaš znak je najtajanstveniji po pitanju ljubavi, odajete utisak smirene, praktične osobe koja ljubavi pristupa sa mnogo racionalnosti ali vas u stvari često se potpuno neočekivano upuštate u romantične i tajne veze. Sada se nalazite u jednom takvom izazovnom periodu i do kraja meseca mogući su vrlo lepi momenti sa Škorpijom ili Jarcem. Bićete skloni ljubomori a ako vam se dopada osoba koju ste upoznali na poslu, sredinom meseca teško da ćete moći da skrivate do koje mere ste posesivni i zaljubljeni. 
Zdravlje - Dobro se osećate.    VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA    

Posao- Predstavnici vašeg znaka se nalaze u nekoj vrsti iskušenja ili se mogu osećati kao da su na nekoj probi. Sve do 15. ne pokazujete dobra svojstva i vi se do tada možete osećati kao da ste na radnom mestu koje vam ne odgovara. Ipak, verovatno ste ga vrlo svesni izabrali potcenjujući sve izazove kojima možete biti izloženi. Fizička kondicija vam baš i nije sjajna i do sredine meseca bićete prilično lenji ili konfuzni u donošenju pravih odluka. U stvari mnogo toga vam ide naruku samo treba da toga budete svesni i da iskoristite prilike koje vam se ukazuju. Manje ste opušteni i svesni da ste znak na potezu. Vaše najjače oružje često su informacije koje posedujete. Budite rezervisani prema onima koji će vam u poverenju donose vesti za koje pretpostavljaju da želite da ih čujete. Spremajte se za velike promene do kojih će doći tek krajem meseca. Teško da će iko tada moći da vam stane na put. 
Ljubav - Vaša nežna, prefinjena duša koja ako ste žena i te kako pleni suprotni pol, a ako ste muškarac ne ostavlja nijednu ženu ravnodušnom, ostavljaće hladan utisak sve do polovine meseca. Čak vas ni stalni partner neće razumeti ili će biti nedovoljno taktičan. Nemojte kao svaka Vaga mučiti sebe razmišljanjima o tome šta je u redu a šta ne, da li ste u pravu vi ili partner nego se prepustite životu i uhvatite malo radosti za sebe, nezavisno od toga da li ste slobodni, u braku ili u vezi. Vodolija, Strelac, Lav verovatno čeznu za vašim društvom a neka druga Vaga može biti dobar savetodavac. Blizanci u ovom periodu, bar do kraja meseca nisu baš najbolji izbor jer su opterećeni raznim problemima i u ljubavi nisu u punoj snazi. Ako vam se dopada jedan Jarac koji vam je odavno za petama a vi ipak zbog nečega oklevate da budete u vezi sa njim, moraćete da se izjasnite jer je i njemu jasno da niste ni malo ravnodušni. Slobodne Vage mogu sresti sportistu ili lekara koji će biti osoba njihovog života. 
Zdravlje - Moguća je mučnina na nervnoj bazi.    ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao- Prilično ste samouvereni i imate mnogo novih ideja,novih planova u vezi sa partnerksim odnosima, posebno kada su stranci u pitanju i ako dobijete ponudu koju ste priželjkivali, nemojte propustiti šansu da je iskoristite. Možete očekivati da se sve ono na čemu sada radite materijalizuje i da doživite uspeh. Možete dobiti na radnom mestu mladog saradnika koji mnogo priča a malo radi, mnogo obećava a malo ispunjava. Možda ćete i vi biti žrtva pogrešnih informacija koje će vam neko slučajno ili namerno plasirati ali jedna Devica ili Jarac su tu da spasu situaciju. Sa predstavnicima Vodolije ili znaka Riba započetni nov, interesantan posao. I dalje su za vas najbolji poslovi u vezi sa bankarstvom, medijima ili sportom, posebno možete biti uspešni u individulanim sportovima. Mnoge započete poslove završite što pre. 
Ljubav - Mnogi predstavnici vašeg znaka su više nego zaljubljeni ma koji da su uzrast. Većina Škorpija je u srećnoj vezi, braku ili na pragu da dožive interesantno poznanstvo. Ovaj period deluje na vas povoljno i privlačite one koje želite poput magneta, jer ste uviđavni, imate prefinjene manire, nepredvidljivi ste i harizmatični. Svesni ste kakav utisak ostavljate na druge u umete da to korisite na najbolji mogući način. Malo koja Škorpija je slobodna, a ukoliko je to slučaj, budite spremni na susret sa prilično stidljivom Devicom, upornim Jarcem ili romantičnim Rakom ili nekom drugom Škorpijom. Neko s kim imate sjajnu komunikaciju ili ste duže u vezi, poslovno - prijateljskoj postaće mnogo zahtevniji od sredine meseca, tako da bi bilo bolje da što pre definišete odnos da posle ne biste imali problema. Ako ste u vezi sa Bikom ili Vagom, verovatno ćete pokušati da situaciju preokrenete u svoju korist, ali ova dva znaka su do teme zaokupljeni svojim ambicijama i planovima da je bolje da im se ne suprotstavljate. 
Zdravlje - Pred kraj period moguća malaksalost.   STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

    
Posao- Imate poziciju koja vam omogućava da sjajno komunicirate sa svojim saradnicima, posebno strancima. To što sada radite može vam na duži rok doneti i novac i satisfakciju i vama ništa ne preostaje nego da se maksimalno angažujete na poslu jer možete postići više nego što ste pretpostavili. Za vas važi pravilo gvožđe se kuje dok je vruće. Ali, s druge strane predstoje vam pozamašni izdaci ili ulaganja ako ne budete pažljivi sa nekim odlukama. I pored toga povoljan period za poslovanje, posebno sa Jarcima i Škorpijama biće od 23. do 2krajem meseca. Blizanci su jedino nepouzdani a Device mogu do kraja meseca biti pomalo nepoverljive i sumnjičave u mogućnost dobre zarade ma kakv predlog da date. Svaki posao koji zahteva dobru komunikaciju ili znanje stranih jezika može vam se isplatiti. 
Ljubav - Za mnoge predstavnike ovog znaka ovo je vrlo važan period jer imaju oseća da su pred važnim odlukama. Neki od vas razmatraju mogućnost ulaska u brak a drugi su pred raskidom. Ako vam je partner Rak, taško da ćete uspeti da sa njim ostvarite dobru vezu jer ste oboje nakraj nerava. Ukoliko ste u vezi sa Blizancima, vi na partnera ne možete da se oslonite, on misli za vas da ste previše samoživi. Istina je verovatno negde na sredini. Pokušajte da pokažete onaj lepši deo svoje prirode koji uglavnom ostavljate za saradnike, posao i još neku osobu koju viđate na poslu. Upravo predstavnici vašeg znaka najčešće ulaze u paralelne veze i ne mogu da se odluče s kim bi i šta bi. Ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom i u nekoj ste vrsti nedefinisanog odnosa od novembra prošle godine, on će vas primorati da se odlučite. Imate mogućnost romanse sa nekim ko će se pokazati u pravom izdanju onakvom kako vi to volite tek sredinom meseca a sve dotle bi vaša veza mogla da bazira na neobaveznom kratkom flertu. Takođe, sredina meseca nagoveštava početak lepe ljubavi sa nekim ko je poznat u javnosti. 
Zdravlje - Ne opterećujte se brigama.    JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS


Posao- Energiju ćete maksimalno koristiti na svakodnevne aktivnosti. Škorpija i Bik će vam biti desna ruka u poslu, posebo je povoljan period pred kraj meseca, kada će oni koji se bave biznisom moći da naprave dobre poslovne poteze. Ako se bavite privatnim biznisom budite oprezni kod sklapanja poslova sa vatrenim znacima a u drugoj polovini meseca pokušajte da smanjite izdatke. Kraj perioda može doneti lepu zaradu, neočekivane dobitke između ostalog i preko igara na sreću. Oni koji se bave nekretninama, mogu očekivati takođe dobit, posbno u radu sa strancima. 
Ljubav - S obzirom da ste jedan od najtajanstvenijih i najkomplikovanijih znakova kada je u pitanju ljubavni život u pitanju i da baš zbog toga mnoge intrigirate, moraćete, ako želite da i dalje svoj privatni život držite u tajnosti, otvorite četvore oči. Neko iz vaše neposredne okoline, moguće neko od saradnika previše priča o vama. Ma čime da se bavite, a naročito ako radite u medijima ili ste prisutni u javnosti, postoji opasnost da se vaše tajne otkriju. Unazad nekoliko meseci morali ste da pristanete na neke uslove stalnog partnera radi mira u kući. Ali mira nema niti će ga biti jer ćete upravo vi postaviti pravila igre, ali tek krajem meseca. Svi Jarci koji su duže od tri godine u vezi u nekoj su vrsti manje krize a ako ste na početku veze, mladi i zaljubljeni ne žurite sa ulaskom u brak, možete shvatiti da ste se na taj korak prerano odlučili. Slobodni predstavnici ovog znaka biće posebno u drugoj polivini veoma aktivni i mogu biti u dilemi za koga da se odluče. Za nekoga koga dugo poznaju ili za nekoga koga će tek upoznati. Povratak na vezu koja jer prekinuta može doneti dosta trauma i vama i partneru. 
Zdravlje - Primenjujete metode alternativne medicine.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
    
Posao- Budite spremni na neke nove poslovne ponude. Moguće da ćete biti vrlo ushićeni, sa željom za velikim poduhvatima, grandomanskim planovima. Razmislite da li imate za sve to snage, nerava ali i saradnike ili je ono što želite ipak na nivou vaših nerealnih očekivanja. Moraćete da se odlučite šta ćete, jer pazite, možete ući u nepromišljene poslove koji vam neće doneti satisfakciju. Moguća je dobra ponuda od jednog vatrenog znaka koju ćete možda brzopleto odbiti. Imaćete vremena da situaciju preokrenete u svoju korist uz pomoć Strelca, Lava ili Vage. Ako želite da krenete u nove poslove, morate prvo namiriti sva dugovanja i nemojte uzimati kredite ne razmišljajući mnogo o posledicama. Poslovi sa nekretninama vas privlače i spremni ste da u njih uložite dosta sredstava. Malo više opreza u rukovanju novcem nije ne odmet. 
Ljubav - Nešto ste rekli, uradili ili na neki način doprineli da partner poželi da vezu raskine, moguće da ste bili previše skloni da gledate sa strane ili da ga zanemarujete. Ako želite da i dalje budete sa stalnim partnerom, menjajte način komunikacije i posvetite mu više vremena. I vi i partner ste verovatno veoma ljubomorni, s tim što ste vi verovatno manje iskreni ili nevešti da prikrijete ono što on nikako ne bi trebalo da sazna. Ako ste slobodni a dopadne vam se jedan Jarac, Devica, Rak ili Ribe, znaci sa kojima možete imati komplikovan odnos, nemojte pomisliti da ćete ih lako osvojiti. Upravo ovi znaci očekuju najviše postojanosti u emocijama i neće vam lako praštati pogrešne poteze. Ako su vam reči najjače oružje, partner će vam poverovati sve što mu budete obećali. Jedino ostaje da to i ispunite. 
Zdravlje - Mogući stomačni problemi.    RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES
    

Posao- Mnogi misle da vama sve lako ide u životu i da sve dobijete na tanjiru. U stvari vi znate šta sve stoji iza toga, koliko rada i napora. Često za poslovne sradnike imate preterano nervozne, neorganizovane i pomalo depresivne saradnike, ili preterano ambiciozne. Od vaših ideja zavisi rešavanje problema ali i sklapanje novih poslova. Često ćete dolaziti do korisnih informacija sasvim slučajno. Mogući su poveći novčani dobitci, posebno ako ste rođeni krajem znaka. Sredina meseca donosi korisne sugestije i poslovne ponude od jednog Jarca ili Škorpjie. Krenućete u neki nov posao potpuno samostalno. Kraj meseca može se pozitivno odraziti na vaše finansijsko stanje. 
Ljubav -Jedan ste od znakova koji je ili veoma zaljubljen ili prilično zabrinut. Izdržite eventualna iskušenja kojima ste izloženi, naročito ako ste dugo u braku. Mlade Ribe mogu biti pred odlukom da li ostati u vezi, posebno ako im je partner stariji, rođen u znaku Device, Jarca ili Vage. Najviše vam odgovaraju marsovski tipovi ljudi, Ovan i Škorpija ali i poneki Rak. Ako ste u vezi sa Bikom verovatno morate da slušate o svim njegovim dilemama i sumnjama u vezi sa poslom. Ribe koje žele da se vrate nekadašnjem partneru imaju malo vremena da naprave dobar potez posebno ako dobiju iznenadnu ponudu da zajedno odu u inostranstvo. Ako ste u vezi sa strancem ili osobom koja često boravi u inostranstvu zbog posla, moguće je da ćete razmišljati o ulasku u brak ili o promeni mesta boravka. Mlade Ribe imaće šansu da osvoje jednog Raka ili Lava, Vagu ili Devicu i poželeće vrlo brzo da stupe u brak ili će planirati proširenje porodice. Nemojte se previše opterećivati stambenim problemom, rešićete ga uz pomoć članova porodice. 
Zdravlje - Pripazite na noge, posebno na tetive. 


Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza