Naslovna  |  Ne propustite!  |  Massimova turneja za pamćenje!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

28. 11. 2017.

Izvor: Agencije - ObjektivNo1.

Massimova turneja za pamćenje!

Massimo rasprodao koncerte u Nišu, Čačku i Kragujevcu, dok se za drugi beogradski koncert, 23. decembra, karte ubrzano prodaju.

Koncerti u u Nišu, Čačku i dva u Kragujevcu bili su rasprodati danima unapred, a fanovi koji su na dan koncerta hteli da kupe karte vraćali su se sa blagajni praznih ruku. Smenjivanje suza i osmeha najupečatljiviji je utisak sa sva četiri koncerata, pa zasigurno možemo da kažemo da je Massimo jedan od retkih umetnika sa ovih prostora koji svojim pevanjem dodiruje naše životne priče.

Povodom uspešnih koncerata Massimo je izjavio:

"Kada sam sa mojim bendom naša premisa je uvijek jedna te ista, a to je izvrsnost. Ja nisam tip performera koji će u jednom trenutku na koncertu početi stimulirati ljude tipa  “ajmo ruke gore”, ali kada se to dogodi sasvim spontano onda je to veliki užitak i privilegija.Na takvim reakcijama publike, kao što se dogodilo na koncertima u Nišu, Čačku i Kragujevcu moj bend i ja jednostavno letimo glazbenim prostranstvima. Volim kada je sve lijepo i ukusno organizirano i kada sve mirno protječe. Sa Sava centrom se događa sličan sindrom kao i dvoranom Lisinski u Zagrebu, a to je da ima previše programa koji se nude ljudima, a po mom mišljenju jednostavno ne spadaju u taj hram glazbe. Upravo je to za mene Sava centar. Strašno se veselim drugom danu u Sava centru, ispunjava me velikim ponosom. Dođite jer obećavam vam da idemo do kraja kao i uvijek".

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza