Naslovna  |  Ne propustite!  |  VELIKI USPEH ČAČANSKIH BALERINA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

21. 06. 2018.

Autor: ObjektivNo1

VELIKI USPEH ČAČANSKIH BALERINA

Na baletskom takmičenju koje je održano 16.juna u Aranđelovcu , članice baletskog studija Doma kulture ADAGIO AS, predvođene nastavnicom Snežanom Aćimović, postigle su do sada najveći uspeh, osvojivši čak osam prvih nagrada i specijalnu nagradu za najbolji studio.

Prvo mesto u najmlađoj solo kategoriji osvojila je Lena Aćimović za koreografiju JE T AIME (savremeni balet). Prvonagrađene su i koreografije’’ Latice’’ (mini kategorija, formacija Art) pripremne grupe, ‘’Paukovi’’, u izvođenju mlađe grupe studija ADAGIO (formacija savremeni balet), kojoj je dodeljeno i specijalno priznanje. Prvo mesto pripalo je i koreografijama ‘’Note’’ i ‘’Šećerlema’’ (klasičan balet) takođe u izvođenju mlađe grupe, kao i ‘’Priča jedne slike’’ (formacija Art) u izvođenju  baletskog studija Doma kulture Adagio AS.

Za koreografiju ‘’Creep’’ (savremeni balet) triju Anđela Zelenović, Natalija Redžo i Mina Vučković pripalo je prvo mesto, kao i za koreografiju ‘’Kavez’’, baletskog studija Adagio AS.

Drugo mesto u kategoriji solo savremeni balet osvojila je Elena Čolović, ispred koje se našla svetska prvakinja iz 2017.godine, članica  beogradskog  studija Dance Factory. U izuzetno jakoj konkurenciji Natalija Redžo je osvojila treće mesto u kategoriji solo art.

Autor svih koreografija je nastavnica baleta Snežana Aćimović, koja je izrazila zahvalnost roditeljima balerina kao i Domu kulture  na pomoći i podršci.

Zbog izuzetnih rezultata, baletskom studiju Adagio AS, dodeljena je specijalna nagrada, za ‘’najveći napredak’’ - besplatni  seminar savremenog plesa sa Natašom Stanković , a po komentarima publike, koreografa i žirija studio se izdvojio po originalnosti, ujednačenosti i izuzetnom tehnikom.

Na takmičenju je bilo oko hiljadu takmičara iz Beograda, Novog Sada, Vršca, Aranđelovca, Užica i ostalih gradova Srbije. 

 

Kontakt: nastavnica baleta Snežana Aćimović, tel: 064-251-29-18

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza