Naslovna  |  Ne propustite!  |  Zabava : Kemal Monteno pevao sa Čolom, Severinom, Bregom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

29. 11. 2012.

Izvor: Svet

Zabava : Kemal Monteno pevao sa Čolom, Severinom, Bregom

Kemal Monteno je u sarejevskoj Zetri priredio nesvakidašnji koncert na kom su gostovali njegovi dobri prijatelji, među kojima su najveća imena ex-Yu estrade od Gorana Bregovića, preko Zdravka Čolića, Olivera Dragojevića, Dina Merlina, Severine, Dražena Žerića Žere, Radeta Šerbedžije i Hanke Paldum.

Severina je sa Montenom na početku otpevala pesmu "Pamtim samo srećne dane", a kasnije joj se pridužio Bregović sa kojim je izvela pesmu "Tridesete".

Ogroman aplauz pobrao je Oliver Dragojević sa kojim je otpevao numeru "Nije htjela".

Među Montenovim gostima bio je i Rade Šerbedžija koji je u prilično veselom izdanju izašao pred publiku noseći čašu vina u ruci. S Montenom su kao gosti nastupili i Dino Merlin, Dražen Žerić Žera i Hanka Paldum.

Na kraju je vrlo emotivan bio i Kemin nastup sa Zdravkom Čolićem, koji je izazvao ovacije publike. Video-linkom iz Banja Luke publici se obratila Jadranka Stojaković, koje zbog lošeg zdravstvenog stanja nije mogla prisustvovati spektaklu u Sarajevu.

Monteno je pevao velike hitove "Šta je život", "Lidija", "Jedne noći u decembru", "Napiši jednu ljubavnu", "Daleko", "Ovako ne mogu dalje"...

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza