Naslovna  |  Ne propustite!  |  Konkurs "Od inspiracije do dela"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

16. 05. 2020.

Izvor: Ekapija

Konkurs "Od inspiracije do dela"

Nacionalna platforma "Srbija stvara" i studio za razvoj video igara Playrix RS, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDR), pozivaju sve profesionalne umetnike/ce i kreativce svih profila da se prijave na konkurs "Od inspiracije do dela".

Za učešće na nagradnom konkursu potrebno je poslati autorski video snimak (neće se ocenjivati tehnički kvalitet snimka) u trajanju od najviše 10 minuta, u kojem autor na kreativan, inovativan i edukativan način prikazuje svoj stvaralački put - od inspiracije do nastanka dela.

 

Radove je, putem WeTransfera, potrebno poslati na konkurs@serbiacreates.rs, najkasnije do 31. maja 2020. Stručna komisija, koju čine istaknuti predstavnici kulturnog i kreativnog sektora, odabraće 30 najboljih radova, čiji će autori biti finansirani iznosom od 75.000 dinara.

 

- Želimo da ukažemo na ogroman značaj i neophodnost kulture, umetnosti i kreativnih industrija, koje su bile od suštinske važnosti tokom trajanja vanrednog stanja. Vreme je da sada mi njih podržimo - rekla je viša savetnica Predsednice Vlade RS za kreativne industrije i turizam Ana Ilić, koja predvodi tim platforme "Srbija stvara.

 

Više informacija o propozicijama konkursa, temi i načinu slanja video sadržaja, možete pronaći na zvaničnom sajtu nacionalne platforme Srbija stvara, navedeno je na sajtu Narodnog muzeja.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza