Naslovna  |  Ne propustite!  |  Saznajte pre drugih sudbinu Jagodića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

10. 12. 2012. Beograd

Autor: ObjektivNo1

Saznajte pre drugih sudbinu Jagodića

Treći, završni deo trilogije „Jagodići“ Đorđa Milosavljevića pod nazivom „Maske i lagumi“ naći će se u prodaji od petka, 14. decembra, u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca.

U završnom delu trilogije „Jagodići“, nastale kad i istoimena TV serija, u kaštel na imanju ove plemićke porodice blizu Bečkereka stari grof Milan Jagodić vraća se nakratko iz sanatorijuma gde se oporavlja od bolesti. On će u svom domu okupiti sinove Jovana, Branka i Lajka kako bi im otkrio jednu strogo čuvanu tajnu i predstavio jednog dotad nevidljivog, progonjenog i dobro skrivanog gosta. Istovremeno kad se otkriva da je hipoteka nad kaštelom prevara podmićenih lokalnih bankara, a Jovanove košmarne vizije i noćne more stvarnost za koju je mislio da je plod njegovog pomućenog razuma, ispostavlja se da ni druge pojave, drugi posetioci kaštela, pa ni neki važni gosti iz inostranstva nisu ono za šta su se predstavljali. U „Maskama i lagumima“ tajanstvena maskirana „poklada“ nastavlja da ispisuje krvavi rukopis na telima svojih žrtava, njena zlokobna britva nadvija se i nad Lajkovim vratom, ali se nad kaštelom sve brže razilaze tmurni oblaci a zvanična istraga o zločinima u selu, puna novih iznenađenja, polako se privodi kraju – zahvaljujući i domišljatosti Branka Jagodića... 

Đorđe Milosavljević je autor TV serija „Miris kiše na Balkanu“ i „Sva ta ravnica“ i dobitnik nagrade „Isidora Sekulić“ za roman „Đavo i Mala gospođa“.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza