Naslovna  |  Ne propustite!  |  Rezultati Konkursa za najboljeg aforističara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

29. 07. 2020. Čajetina

Izvor: ObjektivNo1.

Rezultati Konkursa za najboljeg aforističara

Pobednik 12.Konkursa za aforističara godine, u okviru manifestacije "Letnji ulični erski kabare" je Aleksandar Čotrić iz Beograda.

Na 12. Konkursu za aforističara godine, u okviru manifestacije "Letnji ulični erski kabare", učestvovao je veliki broj kvalitetnih aforističara iz zemlje i regiona. Žiri u sastavu dr Slobodan Simić,  predsednik komisije, Neško M. Ilić, aforističar, Zoran Bogdanović, aforističar i Ljiljana Rakić, bibliotekar, imao je težak zadatak, na koji je uz maksimalno angažovanje i svu stručnost odgovorio.

 

Prvu nagradu, 5 dana na Zlatiboru za dve osobe, osvojio je Aleksandar Čotrić, iz Beograda. Drugu nagradu, produženi vikend na Zlatiboru za dve osobe, osvojio je Goran Ivanković, iz Ljiga. Treću nagradu, vikend na Zlatiboru za dve osobe, osvojio je Vasil Tolevski, iz Skoplja.


Zbog trenutne pandemije i mera predostrožnosti, nagradni vaučeri će biti dostavljeni na kućnu adresu dobitnika, dok će diplome Erskog kabarea biti dostavljene elektronskim putem.  


Ove godine, Beogradski aforističarski krug i Biblioteka "Ljubiša R. Đenić", dodeljuju nagradu "Rade Jovanović", za najbolju knjigu aforizama u 2019. godini, Bojanu Ljubenoviću, za knjigu "Protivotrov". 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza