Naslovna  |  Ne propustite!  |  NEDELJNI HOROSKOP: od 17.12. do 23.12. 2012.godine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

16. 12. 2012. Čačak

Izvor: Astrozenit

NEDELJNI HOROSKOP: od 17.12. do 23.12. 2012.godine

Ovde možete pročiteti nedeljni horoskop:

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao- Opterećeni ste obavezama ali ne treba da brinete ako radite sa strancima. Tranzite Venere, planete novca, kada je posao u pitanju i to preko  znaka Strelca za predstavnike vašeg znaka može značiti sjajnu šansu za proširenje saradnje sa strancima. Pazite dobro kada sklapate ugovore, postoji opasnost da u papirologiji ne bude sve kako treba.

Ljubav – Skloni ste avanturama i ne odustajete od navike da flertujete čak i ako ste u vezi ili braku. Vladalad astrološke kuće partnerskih odnosa, Venera, u vatrenom Strelcu čini vas sklonim da ne razmišljajući uđete u vezu sa nekim koga upoznate preko posla ko takođe nije slobodan. Možete prouzrokovati ozbiljne probleme u porodici, naročito ako ste u braku a partner je Jarac, Ovan ili Škorpija.

Zdravlje – Pazite se povrede.


 

BIK (21.4.- 21.5)

Posao- Preopterećeni ste obavezama ali uvereni da možete da postignete više nego što je to realno slučaj. Mnogi žele da rade sa vama i verovatno ćete dobitjati ponude razne vrste koje će vam izgledati primamljive ali bi bilo dobro da realno procenite ne samo svoju energiju nego i isplativost onoga što vam se nudi.Mogući su poveći dobici preko poslova sa strancima .

Ljubav- Vaš ljubavni život je veoma buran čak i ako ste zvanično slobodni. Sa izrazito naglašenom astrološkom kućom erotike teško da ste sami ili da nemate nikog ko vam se udvara. Gotovo sve mogućnosti dolaze preko posla a ako se bavite nekim poslom zbog koga morate da često putujete, romansa na putu je više nego izvesna ili će neko ko živi u drugoj zemlji ili gradu doći da vas poseti.

 

Zdravlje – Moguć pad imuniteta.

 


 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Period je odličan za one koji nameravaju da se upuste u velike poslove, da potraže možda neki nov izvor prihoda i da se odluče za privatan biznis. Biće vam potrebna podrška jednog Ovna, Jarca ili Škorpije a Vodolija će sama ponuditi pomoć ili neku vrstu saradnje. Vaga i Strelac takođe mogu biti solidni saradnici sa mnogobrojnim idejama koje ćete zajedno realizovati.

Ljubav- Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa, erotike, sa Suncem, planetom koja podstiče vašu želju za novim vezama, komunikativnost, koje ulazi u solidnog Jarca, moglo bi značiti da će vaša energija biti usmerena na emotivni život mnogo više nego u prethodnom periodu. Pazite da ne budete u vezi previše dominantni, naročito ako je partner Vaga ili neki Strelac.

Zdravlje – Pazite se pada.


 

RAK (22.6. - 22.7.)

Posao – Ulazak Sunca u znak Jarca krajem perioda donosi nove poslovne mogućnosti ali konjukcija sa Plutonom nagoveštava potrebu za saradnjom sa jakim, uticajnim i uglednim osobama koje drže do reči. Ako imate dobru reputaciju, sklopićete dobar posao, ako ste u nekoj vrsti problema, posebno zakonske prirode, predstoje poveći izdaci.Podršku možete dobiti od Jarca ili Škorpije koji vas dobro poznaju.

Ljubav- Ne oklevajte nego krenite u akciju, naročito ako vam se dopada neko ko uporno pokušava da vam se nametne kao dominantan partner. Ne budite previše nakraj srca, ako ste rođeni krajem znaka, na vas velikog uticaja imaju Mars, planeta erotike i asteroid Eros iz astrološke kuće partnerskih odnosa što damama Rakovima donosi uticajnog muškarca.

Zdravlje – Pazite se pada.


 

LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Prelazak Sunca iz znaka Strelca u znak Jarca krajem period donosi ozbiljne poslovne ponude od osoba koje u svakom pogledu računaju na vas. Nemojte se opterećivati nekim neraščišćenim odnosima sa autoritetima ili ambicioznim saradnicima, posebno ako ste julski Lav a radi se upravo o Lavu ili Jarcu. Budite prilagodljiviji jer će vam se to višestruko isplatiti.

Ljubav- Možete imati mnogo više uspeha nego što pretpostavljate kada je u pitanju ljubavni život. Mnogi predstavnici vašeg znaka su spremni za novu vezu i žele da raščiste sa nekim događajima i osobama iz prošlosti. Ako je partner u znaku Škorpije, Jarca, Vodolije ili  Ovna potrebni su vam čelični nervi da biste mu nametnuli svoju volju. Moguća je lepa romansa sa Vagom, Bikom ili Strelcem.

Zdravlje – Moguć nazeb.

 


 

 DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao – Za preduzimljive Device posebno one koje imaju neku planetu u ličnom horoskopu u nekom vatrenom znaku, savršeno odgovara pozicija Merkura i Venere u Strelcu. Dobijate želju da radite neki kreativni posao u kome bi vaša incijativa došla do punog izražaja.Ako spadate u one kozervativnije Device koje ne žele da rizikuju, sačekajte kraj perioda kada vam mnogo više odgovara tranzit Sunca, donoseći dobre mogućnosti za zaradu.

Ljubav- Trudite se da budete u dobrim odnosima sa nekim ko vam je posebno drag, moguće da se radi o osobi sa kojim niste još uvek u vezi ili se radi o dugogodišnjem braku u kome u potpunosti razumete jedno drugo. Naglašen znak Strelca i Jarca stavlja težište na odnos  u okviru porodice ili razmišljenje o ulaksu u brak.

Zdravlje – Manje stomačne tegobe.

VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao – Odličan period za nove poslove, posebno u medijima ili za bilo koju vrstu poslovne saradnje koja podrazumeva rad sa strancima, sa velikim firmama, kontakt sa mnogo ljudi. Rođeni u septembru, očekuju mnogo od jednog Ovna, Bika, Strelca i verovatno prave planove za rad, makar povremen, sa firmom van mesta u kome živite.Budite oprezni sa novcem, možete biti skloni pravljenju većih troškova.

Ljubav- Ako ste u braku, najvažnije vam je da budete u harmoničnim odnosima sa partnerom ali i sa svim članovima porodice.Neko moguže kvari tu harmoniju, namećući svoje potrebe i želje a ako ste od onih miroljubivih Vaga, verovatno ćete ignorisati takav stav. Slobodne Vage bi trebalo da izbegavju Ovna ili Jarca.

Zdravlje – Mogući bolovi u zglobovima.


 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Izuzetno dobro aspektovano astrološko polje posla i novca donosi mogućnost zarade u radu sa strancima, poznatim osobama ili ako ste mladi preko honorarnog posla. Ugovorićete neki dobroplaćen posao koji će se možda produžiti i u idućoj goidni. Lav, Škorpija, Bik i Devica vas u potpunosti podržavaju i pokušavaju da sa vama uspostavte što je moguće bolju saradnju.

Ljubav- Spremni ste da se upustite u novu vezu sa nekim koga poznajete preko posla. Moguće da se radi o nekom ko vas oduševljava svojom energijom, optimizmom i načinom komunikacije. Društveni kontakti donose mnogo novih mogućnosti, posebno sa osobama koje se bave umetnošću ili često putuju u inostranstvo. Jedna izuzetno ambiciozna osoba želi da sa vama ostvari bliski kontakt.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.


 

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Naglašen je vaš znak što vam daje dobre mogućnosti za sklapanje dobrih poslova, naplatu nekih dugova i uspostavljanje dobrih odnosa sa nekim novim saradnicima. Trudite se da izgladite odnose sa nekim drugim Strelcem ili Blizancima ali to baš i ne daje sjajne rezultate ako ste i dalje pod uticajem jedne Škorpije. Verujete u mogućnost uvećanja prihoda, posebno preko rada sa Ovnom.

Ljubav- Najvažnije vam je da ste u vezi sa nekim ko vas ničim ne opterećuje, posebno ne svojim nerealizoanim ambicijama. Verujete u mogućnost dobrog razvoja situacije u vezi sa Vagom,nekim drugim Strelcem ili Blizancima. Spremni ste na neke ustupke o kojima do skora niste ni razmišljali.Slobodni Strelci mogu ući u vezu sa nekom mnogo mlađom osobom.

Zdravlje – Moguća povreda.

 


 

JARAC (22.1.- 20.1.)

Posao – Sunce krajem perioda ulazi u vaš znak i donosi nove mogućnosti u vezi sa poslom koji bitste verovatno započeli sa nekim ko ima velika iskustva  u biznisu. Ovan i Vodolija vam nameću svoje uslove a vi želite da budete maksimalno samostalni. Posao sa strancima ugovarajte posredstvom Bika, Vage ili Blizanaca. Ne bi trebalo da propustite priliku za obnovu saradnje sa drugim Jarcem.

Ljubav- Težak period ako ste nedovoljno prilagodljivi a sa Marsom u vašem u znaku previše ste direktni i zahtevni da biste lako ostvarili harmoničnu vezu, posebno sa nekim drugim Jarcem, Devicom ili Lavom. Imate potrebu da držite svoj život pod kontrolom i da nikome ne polažete račune za ono što planirate da uradite. Moguća tajna veza sa Vagom.

Zdravlje – Povremeno neraspoloženje.


 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Verujete u mogoućnost povoljnog razvoja saradnje sa strancima. Dobro se slažete sa osobama koje viđate na javnim skupovima, putovanjima i ako ste već razgovarali o nekom poslu zbog koga bi trebalo da često putujete, verovatno će vam se ukazati prilika da se dogovorite oko svih bitnih detalja projekta. Strepite da bi neko mogao da vam preoteme neku priliku za zaradu.

Ljubav- Pokazujete najbolji deo svoje prirode i ličnosti, posebno u društvu Strelca, Lava, Vage ili Blizanaca. Ne dopuštate nikome da vam se meša u odluke koje se tiču ljubavnog života, naročito ne Škorpiji ili Jarcu. Veza sa Lavom krajem perioda postaje prilično stresna. Odbijate savet Raka ili Bika koji vas dobro poznaju.

Zdravlje – Proverite stanje zuba.


 


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Odličan period za nove poslove, za završetak nekih projekata kojima ste posvetili dosta energije i vremena. Ako tražite posao, dobićete ga posredstvom nekog koga dugo poznajete i sa kim ste već razgovarali o svim mogućnostima, naročito kada je u pitanju posao u medijima ili u nekoj verlikoj firmi. Poslovi sa strancima mogu doneti nove mogućnost i za zaradu u i za česta putovanja.

Ljubav- Mnogi predstavnici vašeg znaka sami su, tj. slobodni ili u veoma komplikovanoj vezi. Februarske Ribe posebno nisu spremne da bilo šta menjaju u svom životu, čak i ako se radi o vezi sa nekim ko im po mnogo čemu odgovara. Trudite se da iz odnosa sa Škorpijom i Jarcem izvučete ono najbolje što možete u vezi sa Vagom, Bikom ili Blizancima moguća su razna iznenađenja.

Zdravlje –  Dobro se osećate.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza