Naslovna  |  Ne propustite!  |  “SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA” - repriza premijere
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

14. 09. 2020.

Autor: ObjektivNo1.

“SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA” - repriza premijere

U četvrtak 17. septembra u 20 časova Glumačka radionica Doma kulture u Čačku u Velikoj sali Doma kulture izvešće po drugi put predstavu "Snežana i sedam patuljaka". Cena karte je 400 dinara.

U svetu u kome je sve postalo televizijski program, gde ništa ne prolazi bez žirija, kandidata i generalnih sponzora, dramski pisac Aleksandar Popović smešta radnju komada ‘’Snežana i sedam patuljaka’’.


‘’Ovom predstavom ćemo ukazati na probleme koji su prisutni u savremenom društvu i najoštrije osuditi negativan uticaj nepotizma, korumpiranog društva  i masovnih medija, kao i načina na koji oni oblikuju i predstavljaju stvarnost’’, ističe reditelj predstave Vladimir Jocović.

‘’Poruka predstave je da se zlo ni u kom slučaju ne isplati i da je priznavanje svoje greške važan prelomni trenutak u ispravljanju negativnih karaktera i doprinošenju harmonizaciji društva’’, navodi Jocović.

Scenografiju i dizajn svetla potpisuje Vojkan Petrović, kostime Marina Kaplarević, muziku Svetlana Vukomanović i Željko Pantelić, dok je za koreografije zadužena Jelena Milovanović. Šef scene je Miodrag Nikolić, organizator Jelena Puškar, majstor svetla Miloš Krdžić, majstori tona Zoran Petrović i Nedeljko Vučićević, dok je video materijal za led ekran izradio Slobodan Vukajlović i ‘’Bus plus’’ produkcija.

Glumačku ekipu čine:  Minja Djelkapić, Anja Kuzmanović, Luka Bogosavljević, Ognjen Grujić, Luka Glišović, Radoje Ivanović, Aleksandra Kovačević, Ana Milutinović, Danica Lazović, Luka Mićović, Sara Tatović, Iva Radovanović, Iva Todorović, Ljubica Vasović, Sandra Ružičić, Bogdan Denić, Natalija Ćurčić, Gavrilo Marković, Mihailo Marković.

Foto: Dejan Đelić.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza