Naslovna  |  Ne propustite!  |  JELEN ZA ČAČAK
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

31. 05. 2013. Čačak

Autor: ObjektivNo1.

JELEN ZA ČAČAK

Jelen Pivo i Grad Čačak urediće obale Zapadne Morave kod brane. Radovi počinju u subotu, 1. juna i trajaće do utorka, 4. juna. Tako posle Vranja, Niša i Leskovca, projekat „Jelen za lepšu Srbiju“ stiže i u Čačak.

„Tim „Jelen za lepšu Srbiju“, nakon Vranja, Niša i Leskovca sa velikim nestrpljenjem dolazi u Čačak. Veoma smo zadovoljni što ćemo građanima Čačka omogućiti da ugodnije provode slobodno vreme i opuste se na „Gradskoj plaži“. Nadamo se da će građani uživati u novom izgledu oaze Čačka, da će ova lokacija trajati i generaciajma koje dolaze.“– poručila je Sanja Ivaniš, PR menadžerka Apatinske pivare.

Tim „Jelen za Čačak“ obnoviće lokaciju blizu gradskog fudbalskog stadiona u nadležnosti Sportskog centra “Mladost", uz obale reke Zapadne Morave da bi Čačanima uredio omiljena mesta za druženje. Po završetku radova, predstavnici Apatinske pivare predaće renovirana mesta gradonačelniku Čačka, Vojislavu Iliću.

U ime građana Čačka zahvaljujem se Apatinskoj pivari što nam je pružila podršku i u nama prepoznala odgovornog i pouzdanog partnera.“, izjavio Vojislav Ilić, gradonačelnik Čačka.

 „Realizacija uređenja obala reke u saradnji sa Apatinskom pivarom, biće pun pogodak, jer će Čačani bez obzira na uzrast moći da koriste blagodeti prirode u sasvim stilizovanom ambijentu koji će biti postavljen. Takođe se nadam da će mlađi naraštaji uvideti važnost boravka u prirodi i da će ono što im je dato na korišćenje znati da čuvaju.“ – naglasio je Nemanja Trnavac, član gradskog veća Grada Čačka.

Tim Apatinske pivare “Jelen za lepšu Srbiju” prethodno je obnovio čuveno izletište Ćoška u Vranju, Nišavski kej i naselje Stevan Sinđelić u Nišu kao i terene pored SRC Dubočica u Leskovcu. Ove godine Jelen tim posetiće i druge veće gradove Srbije. 

 

Nema komentara.

Ostavi komentar