Naslovna  |  Ne propustite!  |  Jedno dete - jedna knjiga
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

07. 08. 2013. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Jedno dete - jedna knjiga

Eurobank, Fondacija „Ana i Vlade Divac“ i izdavačka kuća Laguna tokom leta posetiće svih osamnaest vrtića širom Srbije čija su igrališta renovirana tokom protekle 3 godine uz pomoć „Velikog srca“ u okviru akcije „Jedno dete – jedna knjiga“ i pokloniti svakom vrtiću po 250 knjiga za dečje biblioteke.

„U protekle tri godine u okviru projekta ’Veliko srce’ vratili smo osmeh na lice više od 8.000 mališana u 18 vrtića širom Srbije. U tome su nam pomogli naši klijenti zajedno sa Fondacijom ’Ana i Vlade Divac’. Takođe, prilikom realizacije projekta, uočili smo da vrtići u Srbiji ne poseduju biblioteke za decu.

Kroz saradnju sa izdavačkom kućom Laguna, dali smo svoj doprinos rešavanju ovog problema i svim vrtićima u kojima su rekonstruisana igrališta donirati dečje knjige. Verujemo da je to najbolji način da utičemo na mališane da steknu naviku čitanja“, istakla je Nataša Krstić, direktorka korporativnih komunikacija u Eurobank.

MasterCard kartica „Veliko srce“, koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove.

Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobank svoje prihode od kartice uplaćuje u Fondaciju „Ana i Vlade Divac“, u svrhu obnavljanja dečijih igrališta i opremanja biblioteka.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza