Naslovna  |  Ne propustite!  |  Nedeljni horoskop za period od 27. jula do 2. avgusta
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

27. 07. 2014.

Izvor: Večernje Novosti

Nedeljni horoskop za period od 27. jula do 2. avgusta

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Kako ste detaljno razradili plan, uspeh je zagarantovan. Mnogi su vas zaplašili lošim prognozama, pa se čudite kako su omanuli. Srećni i zadovoljni iščekujete putovanje. Bilo bi dobro da što pre završite većinu započetih poslova, jer će u protivnom biti prilično problema. Situacija zahteva da budete odlučni, nikako kolebljivi u poslovnim potezima. Slobodno rizikujte, jer nemate šta da izgubite, naprotiv, možete samo da profitirate.

Ljubav - Odgađate susret sa Strelcem zbog straha od neuspeha. Umesto da na sebi svojstven način kidišete, strpljivo čekate svojih pet minuta.

Zdravlje - Više se odmarajte i uzimajte vitaminsku terapiju.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Dajete sve od sebe, ali nisu vam dostupni neki neohodni podaci, pa su mogući zastoji u poslu. Iako pokušavate da racionalno dođete do odgovora na neka pitanja, ne ide. Ne skrećite u mističnu varijantu, već prihvatite probleme kao sastavni deo života. Što pre se distancirajte od negativnih ljudi i svih situacija koje deluju opterećujuće na vaš nervni sistem.

Ljubav - Nalazite se u teškoj dilemi kada su emocije u pitanju. Osećate da vas partner verbalno maltretira, verovatno želi da vam skrene pažnju sa seksa.

Zdravlje - Manji problemi sa disajnim putevima. Izbegavajte cigarete i zadržavanje u zagušljivim prostorijama.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Posao je u drugom planu, jer ste okrenuti domu i pravite veliko spremanje, krečenje ili menjate raspored. Tako se opuštate i trošite akumuliranu energiju. Teško možete da razumete sebe, a kamoli druge. Možda je to jedan od razloga za nesporazume koji se javljaju u komunikaciji i saradnji. Nije vam lako, ali morate proći i kroz krize, a najbolja terapija je fizička aktivnost.

Ljubav - Nastupio je period blagog nezadovoljstva i emotivne nestabilnosti. Ne razumete partnera, ali očekujete, i to s pravom, da on razume vas. Budite tolerantniji.

Zdravlje - Iako se zdravlje popravlja, i dalje muku mučite sa poremećenim snom.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ovo je period poslovne ekspanzije. Doživećete procvat svojih mogućnosti, ali pod uslovom da radite na tome. Ništa ne pada s neba, pa ni dobitak. Mnogi pripadnici znaka već sada počinju da osećaju povoljne vibracije. Neki će imati javni nastup, dok će se drugi samo gojiti.

Ljubav - Potreba za ljubavlju biće naglašena tokom celog perioda. Sa Lavovima se super slažete, ne samo u krevetu nego i duhovno.

Zdravlje - Imate pojačan apetit, pa su mogući problemi sa povećanim šećerom i masnoćama u krvi. Budite umereniji u jelu i piću. Sada bar nemate razloga da se nervirate. Možda bi vam dijeta prijala?

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Teško vam pada odrađivanje, ali ne može sve da se radi s entuzijazmom, jer postoje neke stvari koje obavljamo po dužnosti. Emotivniji ste nego inače, reagujete na svaku sitnicu, što se odražava na psihu. Budite praktičniji i štedljiviji kad su osećanja u pitanju. Štednja, štednja i samo štednja. To ne važi samo za novac, već i druge, mnogo važnije stvari. Posebno se važno da kontrolišete emocije.

Ljubav - Postali ste zavisni od partnera. U vaš život je uneo mnogo nežnosti i promenio sistem vrednosti. Teško možete odoleti navali šarma s njegove strane.

Zdravlje - Slabe tačke osoba rođenih u znaku Lava su srce i kičma.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Spremite se da zasučete rukave jer vas tokom narednih dana očekuje naporan rad. Imaćete uspeha u svim poslovima, posebno u trgovini. Zbog čega ste toliko tvrdoglavi? Da li se isplati toliko nerviranje i šta dobijate time? Naoružajte se strpljenjem koje će vam ovih dana i te kako biti potrebno. Većina poslova odvijaće se sporije nego što ste očekivali.

Ljubav - Nastupila je nesigurnost. Ljubomorni ste i posesivni u odnosu na voljenu osobu, jer strepite za opstanak veze. Stavite akcenat na seks.

Zdravlje - Ovih dana mogući su bezazleni problemi sa kožom i kostobolja. Razmišljajte o klimatskom oporavku.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – Kreativniji ste nego inače, pa će i rezultati biti zapaženi. Ipak, pazite da se ne pogubite u maštanjima i planovima bez pokrića. Kako vam nedostaje smisao za praktično, ovaj nedostatak možete samo da kompenzujete bavljenjem umetnošću. U protivnom, pogrešni potezi su gotovo izvesni. Ne dozvolite da vam pažnju odvlače detalji, jer ćete izgubiti kompas.

Ljubav - Emotivni ste i senzualni, ali je pitanje koliko ste praktični. Suviše idealizujete partnera, posebno ukoliko je Vodolija ili Riba.

Zdravlje - Problemi sa srcem i nervima. Koliko god se trudili da ih eliminišete, teško će vam to poći za rukom.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Mukotrpan rad, a izlaz gotovo da se ne nazire. Osećanje je krajnje subjektivno, a u takvim situacijama najčešće ste neurotični. Nestrpljivo iščekujete odgovore na nekoliko ezistencijalnih pitanja, ali nikako do njih da dođete. Kako posavetovati usijanu glavu poput vaše? Kada nastupe problemi totalno izgubite razum i ne slušate nikoga osim sebe.

Ljubav - Raščišćavanja sa jednim Bikom mogu biti vrlo neprijatna. Evidentan je verbalni nesporazum, tako da imate osećaj da vas on definitivno ne razume.

Zdravlje - Problemi sa grlom i glasnim žicama. Cigaretama morate reći "zbogom", a o hladnom piću i sladoledu da ne govorimo.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Ne idite glavom kroz zid. Bilo bi poželjno dobro da razmislite pre nego što bilo šta izgovorite, pogotovo na poslu. Energični ste i ambiciozni, čega god da se latite, obavljate sa lakoćom. Nalazite ravnotežu u svemu i ne želite da propustite životne užitke i provod. Iskrenost prema samom sebi predstavlja jedini način da se menjate. Svi problemi sa kojima se suočavate potiču direktno od vašeg nezadovoljstva i kompleksa.

Ljubav - Jedan od razloga što ovih dana izgledate kao da cvetate je taj što vas partner neguje, mazi i pazi, a planirate i zajedničko putovanje.

Zdravlje - Manji problemi sa virusnim infekcijama.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Vredno i marljivo ispunjavate obaveze i prema poslu se odnosite odgovorno. Širite znanje, što vam pomaže da napredujete ne samo u karijeri već i u duhovnom smislu. Bićete prijemčiviji za lepe stvari. Potreba za samoćom je evidentna, ali i opasnost od nje. Klin se klinom izbija, pa se i vama savetuje druženje sa istomišljenicima.

Ljubav - Sa Devicama ste u minus fazi. Ukoliko je vaš partner rođen u tom znaku rešili ste da se na trenutak povučete i sa distance osmotrite situaciju.

Zdravlje - Krajnje je vreme da odete na odmor i da više boravite u prirodi. Izbegavajte samoću i asocijalno ponašanje.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Uspešan poslovni period vezan je za inostranstvo ili javnost. U fazi ste napretka na svim poljima. Spremni ste da krenete u akciju, ali šta ukoliko se razlozi za nju ne pojave. Ne tražite pomoć od osoba koje nisu u stanju da vam je pruže. Izbegavajte da tvrdoglavo dokazujete svoje principe jer ste okolinu počeli da optereću.

Ljubav - Ljubav je smisao vašeg života i njoj se predajete maksimalno. Sa Vagama, Strelcima i Rakovima razmenjujete iskustva, makar verbalna.

Zdravlje - Budući da ste na vreme sanirali zdravstvene probleme sada možete da uživate u lepim stvarima, ali umereno.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Više ste okrenuti duhovnim temama, ljudskoj psihi i raznim psihičkim fenomenima nego konkretnim poslovima. Očekuju vas promene na poslu, a morate biti spremni i na izvesna odricanja. Vi ste od onih astroloških znakovi koji su skloni metafizičkim temama, pa na većinu problema gledajte iz tog ugla. Ljubav - Jedna Škorpija se mota oko vas, ali plašite se njenih otrovnih ujeda, i to s pravom.

Zdravlje - Jedna od slabih tačaka je psiha, pa ćete se ovih dana baviti analizom svoje ličnosti.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza