Naslovna  |  Ne propustite!  |  Horoskop za period od 31. 8. do 6. 9. 2014. godine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

31. 08. 2014. Svet

Izvor: Večernje Novosti

Horoskop za period od 31. 8. do 6. 9. 2014. godine

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Tokom ovog perioda bićete spremniji na saradnju sa kolegama i mnogo realniji. Posebno će vam od ruke ići kalkulacije, planiranja i intelektualni poslovi.

Ljubav - Sa voljenom osobom ćete imati dobru komunikaciju, naročito u prvoj polovini perioda i donećete važne zajedničke odluke i planove za budućnost. Idealni partneri za slobodne predstavnike znaka su Device. U drugoj polovini nedelje bićete skloni preteranom sanjarenju i odbijanju da se suočite sa nekim problemima u vezi, zbog čega su moguće svađe sa partnerom. Osim toga, bićete skloni neiskrenosti, što može vezu da dovede u ozbiljnu krizu.

Zdravlje - Dobro se osećate zbog pojačane vitalnosti.

 

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Ukoliko se bavite trgovinom ili izdavačkom delatnošću, u ovom periodu očekuju vas izuzetan poslovni uspeh. Gotovo sve što budete zamislili, kada je o poslu reč, uspećete lako da ostvarite jer će vam kreativnost biti pojačana. Ali, pokušajte da izbegavate zakulisne radnje, jer vam to može doneti teškoće.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje i vi i partner bićete dobro raspoloženi i unećete više zabave u vašu vezu. Slobodni Bikovi upoznaćete osobu koja će im u mnogo čemu odgovarati. Početkom septembra doći će do fizičke privlačnosti između vas i jednog vašeg prijatelja, ali budite veoma pažljivi i ne upuštajte se u initmne odnose, jer bi to samo pokvarilo prijateljstvo.

Zdravlje - Manje urogenitalne tegobe.

 

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Imaćete dobar osećaj za kalkulacije i raspoređivanje prihoda i rashoda. Sa saradnicima možete imati teškoća, a bićete skloni i da se upuštate u rizike, što vam može naneti gubitke.

Ljubav - Tokom poslednjih dana u avgustu uspećete da ostvarite značajne porodične planove. Ukoliko ste slobodni, dobro ćete se razumeti sa Vagama. Početkom septembra moglo bi da dođe do nesporazuma sa partnerom, posebno kada je reč o ostvarivanju zajedničkih ciljeva. U nekim stvarima nećete biti mnogo realni, ali ćete insistirati da bude po vašem. Nesuglasice sa partnerom možete rešiti samo ukoliko budete iskreno i otvoreno razgovarali.

Zdravlje - Obratite pažnju na jetru i bubrege.

 

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ova nedelja nije pogodna za započinjanje novih poslovnih poduhvata, jer ćete biti skloni greškama i nerealnom sagledavanju situacije na poslu. Mogući su i konflikti sa kolegama.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje vaš partner i vi ispunićete jednu zajedničku želju, što će vas još više zbližiti. Tokom cele nedelje očekuje vas bogat društveni život, bićete raspoloženi za druženja i izlaske. Voljena osoba će vam pružati više pažnje i ljubavi, što će vas činiti srećnim i ispunjenim. Tokom prvih septembarskih dana moguće su nesuglasice sa partnerom, kao i verbalni sukobi. Srećom, to će biti kratkotrajno i brzo ćete se pomiriti, a partneru ćete nešto pokloniti, kao znak pažnje.

Zdravlje - Mogući su stomačni problemi.

 

 

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Ukoliko se bavite umetničkim radom, možete da ostvarite veliki uspeh, ali pod uslovom da se oslonite na intuiciju u usmeravanju kreativnog potencijala. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate zaradu i kako da povećate prihode.

Ljubav - Krajem avgusta imaćete pojačanu potrebu za zabavom i izlascima. Slobodni predstavnici znaka biće u prilici da započnu skladnu emotivnu vezu, verovatno sa Blizancima ili Vagom. U drugoj polovini nedelje bićete skloni preteranim očekivanjima u odnosu sa partnerom, a kako će vaša očekivanja prevazilaziti partnerove mogućnosti, to će vam doneti razočaranja. Osim toga, bićete i napeti, pa su moguće svađe.

Zdravlje - Redovno kontrolišite krvni pritisak.

 

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Bićete skloni da žurite da što pre privedete kraju planirane zadatke, zbog čega su mogući propusti i greške. Ova nedelja nije pogodna za kupoprodaju nekretnina, posebno većih i skupljih.

Ljubav - Na početku ovog perioda emotivna veza sa partnerom biće na višem nivou zahvaljujući pre svega obostranom razumevanju. Bićete spremni da preuzmete inicijativu za rešavanje važnih zajedničkih stvari. Nažalost, u drugoj polovini nedelje bićete skloni neiskrenosti i nekorektnom ponašanju prema voljenoj osobi. Ukoliko ste u braku, to bi moglo da dovede do ozbiljnih nesuglasica.

Zdravlje - Zbog neredovne ishrane imaćete problema sa gastritisom.

 

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - OVeoma uspešni bićete u poslovima vezanim za pružanje usluga i pomoći drugima, pogotovo ukoliko se bavite savetodavnim delatnostima. Takođe, bićete spremni da drugima izlazite u susret, što će vam biti uzvraćeno.

Ljubav - U ovom periodu pružaćete više pažnje i podrške voljenoj osobi, više vremena ćete provoditi u intimnim razgovorima, što će produbiti vaše međusobno poverenje. Ipak, početkom septembra moglo bi da dođe do nesuglasica i sukoba sa partnerom u vezi nekih zajedničkih planova. Mada nećete biti sigurni u ono što ste zamislili tvrdoglavo ćete insistirati da bude po vašem. Srećom, naći ćete način da se dogovorite o prevazilaženju spornih pitanja.

Zdravlje - Virusne upale.


 

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Veliki poslovni uspeh možete ostvariti ukoliko se bavite turizmom ili radite u oblasti kulture. Izbegavajte prihvatanje novih dugoročnih poslova i nelegalne poslovne poteze, jer će vam to doneti samo probleme.

Ljubav - Sva sporna pitanja u braku uspećete da rešite krajem avgusta što će učvrstiti vezu sa partnerom. Potrebno vam je više intimnih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Ispuniće vam se i jedna želja u ljubavi. Slobodni pripadnici znaka u drugom delu perioda biće skloni lakom zaljubljivanju. Nepromišljeno možete ući u vezu sa osobom koja može biti represivna, impulsivna i teškog karaktera, što bi vam donelo svađe već na početku veze i velika razočaranja.

Zdravlje - Problemi sa krajnicima i upalom uha.


 

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Od ruke će vam posebno ići saradnja sa privatnim sektorom, kao i poslovi vezani za komunikacije i saobraćaj. U ovom periodu moguće je premeštanje na bolje radno mesto, ali i ostvarenje važnih poslovnih ciljeva.

Ljubav - Krajem avgusta pružiće vam se povoljna prilika da rešite gotovo sve nesuglasice sa partnerom i da ostvarite bitne zajedničke planove i ciljeve. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da ulaze u novu emotivnu vezu. Druga polovina perioda biće u znaku nejasnoća, nesporazuma i neskladnog odnosa sa članovima porodice, što bi moglo da dovede do žešćih svađa. Srećom, bićete razumni i popustljivi i naći način da rešite teškoće.

Zdravlje - Povremene glavobolje zbog oslabljenog vida.


 

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Tokom celog perioda biće pojačane vaše kreativne sposobnosti, pa vas očekuje veliki uspeh i napredak u poslu, pogotovo ukoliko se bavite poslom koji ima veze sa zabavom ili umetničkim radom. Saradnje sa osobama na visokom društvenom položaju može vam doneti višestruke koristi.

Ljubav - Krajem avgusta verovatno ćete ući u skladnu ljubavnu vezu sa osobom koja vam u svemu odgovara, ili ćete obnoviti vezu sa bivšim partnerom. Početkom septembra mogući su nesporazumi sa voljenom osobom, a bićete skloni neiskrenosti i davanju obećanja koja nećete moći da ostvarite, što bi moglo da dovede do ozbiljne svađe sa partnerom. Srećom, brzo ćete se pomiriti i ispraviti sve greške.

Zdravlje - Potrebna vam je fizička rekreacija.

 

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Imaćete dobar osećaj za planiranje finansijskih transakcija, udruživanje sredstava i da pod povoljnim uslovima dođete do kredita ili nabavite potrebna finansijska sredstva. Od ruke će vam ići poslovi vezani za privatni sektor.

Ljubav - U prvoj polovini perioda imaćete skladan odnos sa partnerom, zbog uzajamnog razumevanja i podrške. Ukoliko ste slobodni, srodnu dušu potražite među Vagama. Početkom septembra bićete skloni da potcenjujete partnera, čak biste mogli da ga uvredite nekim nekorentnim postupcima, što može dovesti do zahlađenja u vezi. Srećom, vaše pozitivne osobine ubrzo će doći do izražaja, pa ćete se potruditi da ispravite greške.

Zdravlje - Vreme je za dijetalnu ishranu.


 

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Kroz ljubazan i predusretljiv pristup lako ćete naći zajedničke interese sa drugom stranom prilikom slapanja novih poslovnih ugovora. Uspećete da ostvarite nove proboje na polju javnosti i rešićete neka pravna pitanja vezana za vaš posao.

Ljubav - Bićete skloni da namećete svoja pravila, zbog čega će partner često menjati raspoloženje. U drugoj polovini nedelje nećete biti realni u sagledavanju odnosa sa partnerom, često ćete biti impulsivni i podložni razočaranjima. Problem nije u vašem partneru nego u vama.

Zdravlje - Manja upala grla ili mokraćnih kanala.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza