Naslovna  |  Ne propustite!  |  Nedeljni horoskop za period od 7. do 13. septembra
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

07. 09. 2014. Svet

Izvor: Večernje Novosti

Nedeljni horoskop za period od 7. do 13. septembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao- Bilo bi dobro da što pre napravite novi raspored obaveza ukoliko želite da ostvarite većinu poslovnih ciljeva. Uspeh je gotovo izvestan, samo je potrebno da budete mudri i strpljivi. Imaćete sve šanse da u narednom periodu savladate zamke.

Ukoliko želite da dođete do rezultata odmah, očekujte probleme. Izbegavajte loše finansijske poteze i rasipanje novca. Nemate planove za budućnost. Preterujete sa spontanošću.

Ljubav- Sa partnerom pokušavate da ostvarite harmoniju. Kako je on u težem položaju od vas, pokušajte da mu budete oslonac.

Zdravlje- U ovom periodu moguće su virusne infekcije i problemi sa grlom. Čajevi su najbolji lek.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Uspeh je delimičan. Budući da ste perfekcionista nećete biti zadovoljni, ali ukoliko promenite ugao posmatranja, shvatićete suštinu. Poslovna situacija u kojoj se trenutno nalazite nimalo nije laka, ali vreme radi za vas. Zato se potrudite da ipak izvučete maksimalnu korist. Da biste u tome uspeli potrebno je da budete veoma strpljivi i taktični.

Ljubav - Ukoliko želite da ostvarite razumnu vezu, moraćete da pređete preko nekih uvreda. Kada je o partneru reč, neke stvari ste već naučili, samo je neophodno da to primenite u praksi.

Zdravlje- Čuvajte se povreda u saobraćaju. Bezvoljnost je, takođe, jedna od zamki koja bi mogla da ugrozi vaše zdravlje.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Tokom ovog perioda potrebno je da budete maksimalno strpljivi, jer vas očekuju zastoji u realizaciji poslovnih planova. Distancirate se od svega što vas povređuje. Koliko ste vi lično doprineli da se okolina prema vama tako ophodi? Treba se izboriti sa tolikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja može da deluje autodestruktivno. Posledice snosite isključivo vi sami.

Ljubav- Od partnera tražite sve ili ništa. Odnosi sa njim pokazuju da grešite. Ukoliko prestanete da menjate voljenu osobu i počnete da menjate sebe, možda uspete da sačuvate vezu.

Zdravlje- Utehu za iracionalne strahove neki pripadnici ovog znaka naći će u alkoholu.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Najzad ste napustili fazu apatije i sada ste aktivni na nekoliko frontova. Očekuju vas ne samo intelektualni nego i fizički poslovi koje rado prihvatate. Snaga volje je naglašena, o čemu svedoče postupci koje ćete preduzeti narednih dana. Na peckanja sa strane zasad ste indiferentni. Ne dozvolite sebi taj luksuz da izgubite samokontrolu. Na razne provokacije sa strane trebalo bi da budete ravnodušni.

Ljubav- Voljenu osobu fascinirate skrivenim šarmom. Ukoliko je u pitanju Lav, strasti i ljubavi biće napretek. Partner je najzad shvatio vaše vrednosti i hrli vam u susret.

Zdravlje- Emotivno ste veoma zadovoljni, pa samim tim i zdravi.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - U ovom periodu pravićete planove za nove poslovne projekte, ali ćete biti i u konfliktu između želja i mogućnosti. Pokušavate da nadoknadite sve što ste propustili tokom prethodnih meseci. Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali prethodno morate da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju.

Ljubav- Partner pokušava da zagolica vašu maštu, ali je kasno. Greške mu ne praštate, jer smatrate da je izigrao vaše poverenje i zato ste odlučili da se distancirate od njega.

Zdravlje- Pozitivnim mislima možete da ublažite mnoge probleme. Neki Lavovi su u fazi iščekivanja hiruške intervencije.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao- Ulažete dvostruko veći napor u odnosu na ostvarene rezultate, zbog čega ste prilično bezvoljni. Ovaj period je pomalo depresivan, imate osećaj da vam ništa ne ide od ruke, pa nije dobro da započinjete nove poslove. Srećom, već naredne nedelje biće mnogo bolje.

Ljubav- Veza u kojoj se trenutno nalazite postaje klimava. Dosadilo vam je "klackanje" i razmišljate o nečem stabilnijem. Ali, kada je o ljubavi reč, ovih dana ne donosite definitivne zaključke.

Zdravlje- U fazi ste samoispitivanja. Krivicu za nezadovoljstvo neki znakovi bi svalili na druge, ali vi ste svesni sopstvene odgovornosti.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao- Okruženi ste osobama na koje ne možete da se oslonite. Loša poslovna komunikacija čini vas nezadovoljnim. Ono što zavisi od vas trenutno je pod kontrolom. Nalazite se u relativno dobrom astrološkom periodu i bićete u situaciji da birate između nekoliko poslovnih ponuda. Ali, sve što je lepo traje kratko, zato morate biti svesni da će period optimizma brzo proći. Pokušajte da nešto investirate u budućnost.

Ljubav- Romantični doživljaji narušavaju svakodnevne planove. Mogući su emotivni izlivi koje ne možete da realizujete zbog vezanosti za osobu iz prošlosti.

Zdravlje- Raspoloženje je promenljivo. Spas tražite u frižideru, zbog čega su mogući problemi sa zdravljem.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao- Pod uslovom da savladate lenjost i hvalisavost, šansa da ostvarite uspešan poslovni period može biti iskorišćena - sve zavisi isključivo od vas. "Kockate" se, ali i kolebate, jer iz određene situacije želite da izvučete maksimum. Nažalost, nešto morate i da žrtvujete. Neke mane trebalo bi hitno da stavite pod kontrolu, pre svega želju da manipulišete ljudima i držite sve konce u svojim rukama.

Ljubav- U ovom periodu najviše će vam prijati Lavovi, sa kojima ćete provoditi lude i nezaboravne trenutke. Partner vas osvaja, priča gomilu slatkih laži i nestaje.

Zdravlje- Manji problemi sa plućima i srcem. Najviše vam smetaju pušenje i nerviranje.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao- Izvesni događaji čine vas veoma emotivnim, što loše utiče na vaše intelektualno rasuđivanje, zbog čega možete da imate problema na poslu, jer ćete kasniti sa rokovima. Najbrbljiviji ste od svih astroloških znakova. Setite se izreke po kojoj jezik kosti nema, ali ih lomi. Posledice pogrešno izgovorenih reči mogu biti fatalne. Pokušajte da budete manje sebični. Ovo se prvenstveno odnosi na porodične pripadnike znaka. Ukućanima je dosta vaše egocentričnosti.

Ljubav- Sa partnerom nikako da nađete zajednički jezik, vi u klin, on u ploču, pa kome dosadi. Spas tražite u bekstvu, ali se na taj način i otuđujete.

Zdravlje- Problemi sa žlezdama, hormonima i nervozom.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao- Ambiciozni ste, uporni i radni. Zahvaljujući ogromnoj energije i kristalno jasnim željama, relativno lako dolazite do željenog cilja. Upornim zalaganjem imate šanse da postignete sve što ste naumili. Ali, povremeno vas obuzimaju mračne misli i zle slutnje. Opasnosti vrebaju u obliku isključivosti i zainteresovanosti za sebične interese.

Ljubav- Toliko ste zatrpani obavezama da nemate vremena za ljubav. Voljena osoba se oseća zapostavljenom, zato pokušajte da joj posvetite više pažnje.

Zdravlje- Iako imate sve preduslove za dobro zdravlje, u ovom periodu bićete preosetljivi. Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao- Konfliktnu situaciju držite pod kontrolom. Hladnokrvnim stavom zapanjujete okolinu. Svi oko vas rado bi da se svađaju, pa vas konstantno provociraju. U harmoniji ste sa samim sobom, ali i sa drugima. Gotovo ceo period proći će u miru, redu i radu. Ne očekujte ništa spektakularno. Unutrašnji konflikt je neosnovan. Kako je on jači od vas, morate se nekako sami izboriti. Iskoristite višak energije za veliko spremanje.

Ljubav- Vaga je idealna osoba za vas, jer kao ona i vi pripadate vazdušnom znaku. Dobro se slažete i razumete.

Zdravlje- Osim povremene nervoze, sve ostale zdravstvene probleme uspevate da sanirate na vreme. Čuvajte se promaje, jer možete da nazebete.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao- Poslovni uspeh očekuje one Ribe koje se bave vaspitnim i obrazovnim radom. Ne dozvolite da vam se kolege mešaju u poslove. Dok ne završite jednu važnu stvar Poželjno je da ne započinjete bilo šta pre nego što okončate jednu važnu stvar. Imate lošu naviku da se bacate na više koloseka, a da ništa ne privodite kraju.

Ljubav- Odnos sa partnerom nije onakav kakav biste želeli da bude. Sa Lavovima i Ovnovima izbegavajte sukobe, jer ćete vi biti na gubitku.

Zdravlje- Problemi sa lošom cirkulacijom i spondilozom.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza