Naslovna  |  Ne propustite!  |  Raspisan konkurs za digitalnu fotografiju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ne propustite!

24. 02. 2015. Čačak

Izvor: ObjektivNo1.

Raspisan konkurs za digitalnu fotografiju

Povodom 52.Disovog proleća, Gradska biblioteka "Vladislav Petković Dis" i Odbor Disovog proleća, raspisali su 4.konkurs za digitalnu fotografiju za učenike osnovnih i srednjih škola Moravičkog okruga. Tema ovogodišnjeg konkursa je "Podigni pogled".

Fotografije će se ocenjivati u dve kategorije: 1) tri najbolje fotografije učenika osnovnih škola; 2) tri najbolje fotografije učenika srednjih škola. Nagrađeni autori biće proglašeni na izložbi najboljih fotografija u maju 2015. godine, prilikom čega će biti dodeljene i prigodne nagrade.


Uslovi: konkurs je otvoren za učenike škola Moravičkog okruga fotografije moraju sadržinski odgovarati propisanoj temi konkursa učenici pojedinačno mogu poslati do tri (3) fotografije na konkurs na konkurs se mogu slati isključivo fotografije u digitalnoj formi, putem elektronske pošte fotografija@cacak-dis.rs ili ličnim dostavljanjem u prostorijama Biblioteke u Čačku na kompakt disku ili fleš memoriji.


Uz fotografije učenici dostavljaju i prijavu koja sadrži ime i prezime autora, adresu elektronske pošte, kontakt podatke, naziv škole i odeljenja koje pohađaju. Prijave sa fotografijama mogu biti poslate elektronskom poštom na adresu fotografija@cacak-dis.rs ili lično u prostorijama Biblioteke u Čačku, ul. Gospodar Jovanova 6. Fotografije će biti sačuvane u digitalnoj arhivi Zavičajnog odeljenja.

Krajnji rok za slanje fotografija na konkurs je 24. april 2015.

Tekst konkursa objavljen je na veb sajtu Gradske biblioteke Čačak, www.cacak-dis.rs. Dodatne informacije potražite na fotografija@cacak-dis.rs ili na telefon 032/222-098.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza